banner564

Bölgesel toplantılar tamamlandı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) Yönetim Kurulu 5 ilçemizde yaptığı bölgesel toplantıların beşinci ve toplantısını gerçekleştirdi.

Bölgesel toplantılar tamamlandı
banner598
 Lefkoşa bölgesi antrenörleri ile yapılan bölgesel toplantıya antrenörlerin fazla ilgi göstermemesinden dolayı kısa sürdü. Dernek başkanı Süleyman Göktaş, yönetim kurulunun bazı üyeleri ve bölge antrenörleri katıldı. Lefkoşa bölgesi antrenörleri yaşamış oldukları sıkıntılar, ülke futbolunda ve kulüplerde yaşanan sıkıntıların çözüm noktasına neler yapılması gerekir konusunda görüşlerini ortaya koydu. Toplantıda bölge antrenörlerinin yapmış oldukları açıklamalarda ön plana çıkan ana başlıklar ülke sporunda ve futbolunda birçok önemli sıkıntıların yaşandığı, tesisleşmenin süratle yapılması, genel olarak diğer tüm sorunların ortaya net bir şekilde konularak, sorunların çözüm noktasında doğru adımların atılması konusun gündeme getirildi. Son günlerde tartışılan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan hamlelerin kesinlikle Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile işbirliği içerinde olmasının kaçınılmaz olduğu, antrenörlerin ilişkileri iyi olmakla birlikte dayanışma içerisinde olması gerektiği belirtildi.  
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimin 5 ilçede başlattığı bölgesel toplantıların tamamlamış oldu. Antrenörler Derneği yönetimi bölgesel toplantılardan derlemiş oldukları tutanakların içeriklerini yapılacak toplantıda tüm görüşler değerlendirmeye alınarak genel bir tasarı oluşturulacak ve futbol federasyonuna sunulacak. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473