banner564

Hedef aynı amaç farklı

Ligde başarılı bir performans çizen Yeniboğaziçi konuk edeceği Yenicami karşısında galibiyet istiyor

Hedef aynı amaç farklı
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Ligin 22. haftasında karşı karşıya gelecek olan Yeniboğaziçi ile Yenicami’nin  mücadelesinde, Yeniboğaziçi play-out dışında kalmak için, Yenicami ise şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek adına üç puanı hedefliyor. 

Gürsel Kaçmaz: Kazanmak istiyoruz
 Yeniboğaziçi teknik direktörü Gürsel Kaçmaz yaptığı açıklamalarda, Yenicami’den ligin ilk devresinde puan almayı başarabilen tek takım olduklarını ve bunun tesadüf olmadığını göstermek adına bu karşılaşmadan puan veya puanlar çıkarmak istediklerini belirtti. Gürsel Kaçmaz, ayrıca play-out dışında kalmak adına en az 36 puana ulaşmaları gerektiğini söyleyerek, bu yolda kalan beş haftada oynayacakları en zor karşılaşmanın Yenicami ile olduğunu ancak hedefledikleri bu puana en erken zamanda ulaşmak istediklerini ve bu yüzden Yenicami karşılaşmasına galibiyet için çıkacaklarını vurguladı. Yenicami karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirten Gürsel Kaçmaz, herhangi bir eksiklerinin de bulunmadığını belirterek taraftarlarının da desteğiyle puan veya puanlar alacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Turan Altay: Emeklerimizi taçlandıracağız
Lider Yenicami’nin teknik patronu Turan Altay, yaklaşık olarak 18 Temmuz’dan beri sıkı bir çalışma periyodu içinde olduklarını ve artık kalan beş karşılaşmayı da kazanarak bu emeklerini şampiyon olarak taçlandırmak istediklerini söyledi. Yeniboğaziçi karşılaşmasında Serkan Önet dışında bir eksiklerinin bulunmadığını ve karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Turan Altay, eğer şampiyon olmak istiyorlarsa bu karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473