banner564

İskele Ticaret Lisesi ve İskele Bekirpaşa Lisesi öğrencileri Kariyer Günü’ne katıldı

İskele Ticaret Lisesi ve İskele Bekirpaşa Lisesi öğrencileri Kariyer Günü’ne katıldı
banner598

 İskele Ticaret Lisesi’nde genç beyinlerin gelecekle ilgili karar vermesi ve bir mesleğe yönelmesi için Kariyer Günü düzenlendi. Öğrencileri bilgilendirmek için 11 Üniversite ve çeşitli meslek kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı Kariyer Günü etkinliği büyük ilgi gördü.

İskele Ticaret Lisesi öğrencileri yanısıra İskele Bekirpaşa Lisesi öğrencilerinin de ilgi gösterdiği Kariyer Günü’nde yerli sanatçılarımız da sahne alarak öğrenciler eşliğinde şarkı söylediler.
Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye’de ülkemizi temsil ederek başarılıbir performans sergileyen Çağdaş Aydaş,  gençlere günün en büyük süprizi oldu. Yerli sanatçılarımızdan Ayhan Başkal da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı.
Ülkemizin yetiştirdiği milli sporculardan Türkiye 3 Adım atlama Şampiyonu,  Tuğba Aydın ve Dünya Şampiyonasında başarılarıyla adını duyuran 4x100m Sprinter Sporcusu Yiğitcam Hekimoğlu, günün anlamına özel sunum yaptı.
Farklı meslek kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı etkinlik, sabah saat 9.00’da başlayıp 12.00’de sonlandı.
Okul müdürü Kağan Tokgöz bu tür etkinliğin ilk kez yapıldığını belirterek, gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam edeceğinin altını çizdi.
Misafir olarak katılanlara katılım belgesi verilerek, izaz ikram yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473