banner564

Bu ligde misafiriz

Yeni sezon öncesi iddialı demeçler veren Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp, takıma yapılan transferlerin, diğer oyunculara pozitif enerji sağladığını belirtti

Bu ligde misafiriz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçen sezon son doksan dakikada birinci lige veda eden batı temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, bu sezon mücadele edeceği ikinci lig öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp Diyalog spor servisine verdiği demeçte kendilerini bu sezon mücadele edecekleri ligde misafir olarak gördüklerini belirtti.

İlk kez bu kadar iddialıyım
Cenk Berkalp yaptığı değerlendirmede futbolda iddialı konuşmayı sevmeyen bir karaktere sahip olduğunu ancak, bu sezon ve önümüzdeki sezon adına ilk kez bu kadar iddialı konuşacağını vurguladı. Geride kalan sezon  lige veda eder etmez, hemen yönetimle toplanıp erken davrandıklarını ve hedeflerin Baf Ülkü Yurdu adına son derece büyük olduğunu anımsattı. İki yıl içinde süper ligi hedeflediklerini belirten Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp, bu ışığı camiada olan her bireyde gördüğünü, bu nedenle de yola çıktıklarının altını çizdi.

Transferlerimiz son derece iyi
Takıma katılan isimlerinde önemine değinen Cenk Berkalp, son yirmi yılın önemli isimleriyle yola devam edeceklerini, takımda yer alan diğer gençlerin de bu isimlerle oynayacak olmalarının son derece iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. 1-2 transfer daha yapıp önümüzdeki sezonunda kadrosunu kurmayı hedeflediklerini belirten Berkalp, kötü bir sezonu geride bıraktıklarını, iyi bir şekilde ayağa kalkıp yola böyle devam edeceklerinin de altını çizdi. 

Zafer stadyumunu istiyoruz
Geçmiş sezonlarda kendi antreman sahalarında lig maçlarını oynadıklarının sorulması üzerine ise değerlendirme yapan Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp, böyle bir düşüncenin bu sezon asla mümkün olmadığını vurguladı. Kendi tesislerindeki zeminin son derece iyi olduğunun bilinmesini isteyen Berkalp, karşılaşmalarını ise Güzelyurt Zafer stadında kesinlikle oynamak istediklerini vurguladı. Tüm oyuncularının eksiksiz katılmaları durumunda Ağustos ayının sonunda yurt içi kampı istediklerini de belirten Cenk Berkalp, olmaması durumunda çift idmanla sezona hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473