banner564

Bu maçlar başka

Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren Değirmenlik-Dumlupınar ve Gençlik Gücü-Mağusa Türk Gücü karşılaşmaları bugün oynanacak.

Bu maçlar başka
banner598
Ligde kalma adına çok önemli maç
Ligde kalma mücadelesi veren Değirmenlik ile Dumlupınar, bugün Sadık Cemil Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 16 puanlı iki ekibin mücadelesi nefes keserken, her iki takım da bu karşılaşmayı kazanmak isteyecek. Değirmenlik ikinci devrede aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekerken, Dumlupınar ise ikinci devrede sadece 1 puan elde ederek düşüşe geçmişti. İlk devrede Mağusa’da oynanan karşılaşmayı Dumlupınar 2-0 kazanmıştı. Zorluk derecesi yüksek olan ve iki takım için de büyük önem taşıyan mücadelede Kerem Eran görev yapacak.

Lefkoşa’da zor maç
Günün bir diğer maçı ise başkent Lefkoşa’da Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Gençlik Gücü son 2 haftada 6 puan elde ederek moralleri yükseltmişti. Yeşil beyazlılar kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak isterken, Mağusa Türk Gücü de başkente 3 puan için gelecek. Bu zorlu maç öncesinde Gençlik Gücü’nün 24, Mağusa Türk Gücü’nün ise 23 puanı bulunuyor. Gençlik Gücü’nde Ali Akbulut 4 sarı karttan dolayı bu önemli maçta forma giyemezken, Mağusa Türk Gücü’nde de rahatsızlığı bulunan Yasin Kurt ve Okan’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ligin ilk devresinde Mağusa’da oynanan karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü 5-1 kazanmıştı. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Utku Hamamcıoğlu yönetecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474