banner564

“Bunu hak etmedim”

Eski Başkan Murat Aktuğ’un ayrılığından sonra gelen yeni başkan ve yönetim Hüseyin Çağer ile yol ayrımına gitti

“Bunu hak etmedim”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geride kalan sezonda takımı birinci ligden yeniden süper lige taşıyan Hüseyin Çağer tam anlamıyla ateş püskürüyor. Murat Aktuğ ve yönetimi ile yeni sezon öncesi anlaşma sağlayan Hüseyin Çağer, Murat Aktuğ’un devam etmeyeceği kararı sonrası yeni başkan Levent Şensoy ve yönetimi önümüzdeki sezonda yeni bir teknik adamla yola devam etme kararı aldı. Yeni yönetimle gelen ayrılıkta Salahi Uçkan’ın payı olduğunu belirten Hüseyin Çağer, bunu hak etmediğini belirtti.

Salahi Uçkan’ın rolü fazladır
Yaşanan gelişmeler sonrası Diyalog spor servisine demeç veren Hüseyin Çağer, gelinen noktada tam anlamıyla şok olduğunu belirtti. Hak etmediği bir durumla karşı karşıya olduğunu belirten Hüseyin Çağer, Salahi Uçkan’a ise göndermede bulundu. Geçmiş dönemlerde Salahi Uçkan’ın yine yönetim içerisinde bulunduğu zamanlarda kendisini mağdur ettiğini belirten Çağer, şimdiki durumun yine açık ve net olarak Salahi Uçkan’dan kaynaklandığını vurguladı. 

Eski yönetimle el sıkıştık
Eski yönetimle sezonun sona ermesinden sonra el sıkışıp anlaştığını da belirten Hüseyin Çağer, gelinen bu süreçte ciddi şekilde mağdur olduğunu da belirtti. Salahi Uçkan’ın ikinci kez kendisine böyle bir senaryo ve davranış sergilediğini de hatırlatan Hüseyin Çağer, oysa kısa süre önce yine Salahi Uçkan’ın kendisine yeni gelecek yönetimin yine tercihinin kendisi olacağını ilettiğini de belirtti.

Yapılacak bir şey yok
Hüseyin Çağer sözlerini tamamlarken, geçmiş dönemdeki Başkan Murat Aktuğ ve yönetimine teşekkür ederken, bu süreçte zararı kendisinin gördüğünü gelecek olan tekliflerin de, yerinde kaldığını belirtirken, artık yapacak bir şeyin olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474