banner564

Burcu’dan çifte galibiyet

Euro-Tour’a tecrübe kazanmak maksadı ile katılan sporcularımızdan Aykın Burcu üst üste elde ettiği iki galibiyet büyük bir başarını sahibi oldu

Burcu’dan çifte galibiyet
banner598
Tecrübe kazanmak maksadı ile Euro-Tour’a katılan sporcularımızdan Aykın Burcu, üst üste elde ettiği galibiyetler ile büyük bir başarının sahibi oldu.
Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Avusturya’nın Sank Johann kentinde düzenlenen Euro-Tour’a sporcularımız Mustafa Alnar, Osman Şanlısoy ve Aykın Burcu katıldı. Sporcularımız tecrübe kazanmak maksadı ile katıldıkları Euro-Tour “9 Top” disiplininde gerçekleştirildi. Avrupa’nın en iyi bilardo oyuncularının mücadele ettiği turnuvada sporcumuz Aykın Burcu ilk karşılaşmasında Ukraynalı sporcu Vitaly Patsura’ya 
9-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından eşleştiği Alman rakibi Michael Cremen’i 9-6 mağlup etme başarısı gösteren Aykın, ardından eşleştiği İtalyan rakibi Antonio Ouarte’yi da 9-8 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı. 
Yükseldiği bir üst turda Avusturya’nın başarılı bilardocusu Maximillian Lechner ile karşılaşan Aykın rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.
EPBF tarafından her yıl Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 5 veya 6 ayak üzerinden gerçekleştirilen Euro-Tour’ların sonunda belirlenen Avrupa'nın en iyi sporcuları Dünya Şampiyonalarında mücadele ediyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474