banner564

Yeniden potaya girdik

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu bu hafta aldıkları galibiyetle yeniden şampiyonluk yarışına girdiklerini vurguladı

Yeniden potaya girdik
banner598
Mağusa Türk Gücü’nün genç teknik adamı Ali Oraloğlu, bu hafta oynanan maçlar sonunda yeniden şampiyonluk potasına girdiklerini söyledi.

Potaya girdik
Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada kendilerinin Cihangir deplasmanından galibiyetle dönmesiyle yeniden potaya girdiklerini söyleyen Ali Oraloğlu, geriye kalan iki haftada galip gelerek Binatlı ve GAÜ Çetinkaya’nın puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Camia takıma destek
Mağusa Türk Gücü camiasının sezon başından beridir takıma sahip çıktığını ve her maçta takıma destek olduğunu söyleyen Oraloğlu, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini bu nedenle de ellerine gelen fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.  

Son iki maçı kazanacağız
Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu ligden düşmesi kesinleşen Bostancı Bağcıl ile Canbulat Stadı’nda oynayacaklarını son hafta ise bölge takımlarından Yeniboğaziçi, deplasmanına gideceklerini belirterek bu iki maçı da kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474