banner564

Bursa'dan gol patlaması!

Bursaspor, ligde kalma mücadelesi veren Karabükspor'u hezimete uğrattı. Yeşil-beyazlılar, Fernandao'nun dört gol attığı maçta, Kardemir Karabükspor'u 7-1 yendi

Bursa'dan gol patlaması!
banner598
Türkiye Spor Toto Süper Ligi’nde Bursaspor, ligde kalma mücadelesi veren Karabükspor'u hezimete uğrattı. Yeşil-beyazlılar, Fernandao'nun dört gol attığı maçta, Kardemir Karabükspor'u 7-1 yendi. Timsah, farklı galibiyetle kulüp tarihi rekoru kırarken; Karabükspor'un ligde kalma ümitleri iyice suya düştü.
Bursaspor, 18. dakikada Samuel Holmen'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçı dört golle tamamlayan Fernandao, 25'te kendi adına perdeyi açtı. 39'da Joseph Akpala, Karabükspor'u ümitlendiren golü attı ve ilk yarı 2-1 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 50'de penaltıdan bir kez daha ağları havalandıran Fernandao, iki dakika sonra bir kez daha sahneye çıktı ve Bursaspor'u 4-1 öne geçirdi. 65'te Volkan Şen boş kaleye topu gönderdi. 78'de Cedric Bakambu, Bursaspor'u 6-1 öne geçirdi. 81'de kazanılan penaltı atışını bir kez daha ağlara gönderen Fernandao maçın skorunu ilan etti ve Bursaspor, Kardemir Karabükspor'u 7-1 yendi.
Yeşil-beyazlılar, bu galibiyetin ardından puanını 50'e çıkarırken, ateş hattındaki Karabükspor 24 puanda kaldı ve kümede kalma ümitlerine bir darbe daha yedi. 

Bursaspor'dan rekor geldi
Bursaspor'da, Karabükspor karşısında dört gol birden atan Fernandao, gol sayısını 22'ye çıkardı ve krallık yarışında bir adım öne çıktı. 
Bu sezonun en golcü takımı Bursaspor, kulüp rekoru kırdı. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon rakip ağlara 66 gol bırakırken, 2009-2010 sezonundaki 65 olan kulüp rekorunu bitime dört hafta kala iyice geliştirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473