banner564

“Çile sona erecek”

Halkın kredi kartlarıyla ayakta durduğunu belirten Devlet Bahçeli, sorunların çözümü için hükümetin gitmesinin şart olduğunu dile getirdi

“Çile sona erecek”
banner598
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ekonomik sıkıntılarla boğuşan halkın kredi kartlarıyla ayakta durduğunu, bunun uzun süre böyle devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Bahçeli ekonomik sorunların çözümü için hükümetin gitmesinin şart olduğunu dile getirdi.
Devlet Bahçeli Bursa’daki mitingde hükümetin ömrünü ve meşrutiyetini tamamladığını ifade etti. 31 gün sonra çilelerin sona ereceğini dile getiren Bahçeli, “Herşeye rağmen, gerekçesi ne olursa olsun 13 yıla yakındır çektiğiniz çileler nihayet son bulacaktır. Takatiniz eridi, dayanma gücünüz ve sabrınız azaldı. Yoksulluktan yıldınız. Akşamları aç yatıyorsunuz, sabahları da aç kalkıyorsunuz. Yolsuzluktan bıktınız. Elinizde yoktur, avucunuzda yoktur. Geleceğinizi borçlandınız. Kredi kartları ile ayakta duruyorsunuz. Her evde en az bir işsiz vardır. Her evde geleceği belirsiz bir evladımız bulunmaktadır. Can güvenliğiniz yoktur. Ailenizle sokağa çıkmaya korkuyorsunuz. Kapkaç, yankesici, haydut işbaşındadır. Hırsızlar, devlet kasasını, millet kesesini hedef alan iktidar güvenceli soyguncular devrededir. 17-25 Aralık’ta bunların kirli yüzleri daha da belirmiştir. Polisin, jandarmanın eli kolu bağlıdır. Adalet terazisi kırılmıştır. Hakim ve savcılar cezaevindedir, polisler takiptedir. Tarlalarınızın bereketi azalmıştır. Bahçeleriniz kurumuş, borçlarınız dağ gibi birikmiştir. Esnaflarımız siftah etmeden kepenk kapatmaktadır. Kuru ekmekle öğün geçirmeye mahkum edildiniz. Vergiler boynunuzu bükmüştür.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473