banner564

Çağrı formunu koruyor

Küçük Kaymaklı’dan, geçtiğimiz sezon devre arasında Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Uşakspor’a transfer olan Çağrı Kıral, adaya dönmesi ile yaşanılan sorunlar nedeniyle kendi başına idman yapıyor.

Çağrı formunu koruyor
banner598
Türk Ocağı’na “tamam” dedi
Türk Ocağı ile tüm konularda anlaşan ve diğer gelen tekliflere ret cevabı veren başarılı oyuncu Kaymaklı yönetiminden de bu konuda yardım istedi.
Küçük Kaymaklı’nın çok yüksek bir bedel istediği Çağrı’ya, Girne ekibi Türk Ocağı Limasol’un talip olduğu ancak bedelin çok yüksek olmasından dolayı transferlerin gerçekleşemediği biliniyor.

Formunu korumak için çalışıyor 
Çaresiz kalan Çağrı ise performansının düşmemesi için, kendi başına idman yapıyor. Dün Atilla Topaloğlu Sahası’nda kameralarımıza yakalanan Çağrı’nın, tempolu bir şekilde koştuğunu ve mekik çalıştığını gözlemledik. 
Başkan Ali Başman ve As Başkan Mehmet Özler ile görüşen Çağrı bu sezon Türk Ocağı’nda forma giymek istediğini ve kendisine yardım edilmesini talep etti. 
İki kulüp arasında görüşmeler sürerken Çağrı’da geri kalmamak için çalışmalarına aynı ciddiyetle yalnız başına devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473