banner564

Çakır kitaplarını imzalayacak

Türkiye’nin ünlü spor yazarlarından Ahmet Çakır’ın “Mucizeler Uçağıyla Paris Yolculuğu” isimli kitabı için imza günü düzenlendi.

Çakır kitaplarını imzalayacak
banner598
Ayazma projesi için KKTC’de bulunan Ahmet Çakır bugün saat 14.00’te başlayacak imza gününde yeni kitabını sporseverler için imzalayacak.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörlük Binası’nda senato salonunda gerçekleşecek imza gününde sporseverler Ahmet Çakır ile sohbet etme fırsatı da bulacak.

“Football Without Borders”
Almanya’dan iki olmak üzere, Macaristan, Avusturya, İngiltere ve Türkiye’den takımlar KKTC’ye gelmeye başladı. Yurtdışı ve KKTC’den 100’ün üzerinde yazar ve sanatçıdan oluşan takımlar 6 – 8 Mayıs 2016 tarihlerinde “DAÜ Uluslararası Yazarlar Futbol Turnuvası”nda mücadele edecek.
“Football Without Borders” sloganı ile gerçekleştirilecek olan turnuvada maçlar 6-7 ve 8 Mayıs 2016 tarihlerinde DAÜ Stadyumu ve Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’nda oynanacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek turnuvaya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği de katkı koydu. Turnuvanın açılış töreni 6 Mayıs 2016 Cuma günü, saat 09:30’da, DAÜ Stadyumu’nda yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474