banner564

Çanakkale liderliğini sürdürdü

Kadınlar Ligi’nin 9. hafta maçları dün oynanırken Göçmenköy’ün şampiyonluk inadı

 Çanakkale liderliğini sürdürdü
banner598
Kadınlar Futbol Ligi’nin 9.haftasında Çanakkale liderliğini son haftaya taşırken, Göçmenköy de takibini sürdürdü.
Mesarya karşısında 10-0 gibi farklı bir skorla kazanan lider Çanakkale Göçmenköy’ün de Mağusa Spor Akademisi’ni 2-1 yenmesiyle şampiyonluğu ertelerken, önümüzdeki hafta Mağusa’da oynanacak olan ligin son maçında Göçmenköy’ü konuk edecek.
9.Haftanın diğer bir karşılaşmasında Gönyeli deplasmanda Geçitkale’yi 3-1 mağlup etti.

Çanakkale şampiyonluk turunu atamadı
Lider Çanakkale Mesarya deplasmanında farklı kazanırken pek da zorlanmadı. Her iki yarıda bulduğu 5’er golle maçı 10-0 kazanan Çanakkale liderliğini devam ettirdi. Çanakkale bu sonuçla puanını 22’ye yükseltirken, Mesarya karşısında galibiyeti getiren golleri Fatma (3), Rasiha (2), Emine (2), Berfin (2) ve Ayşe kaydetti. Çanakkale kenar yönetimi 6-0’lık skordan sonra yedek kulübesindeki oyuncuları sahaya sürdü. Çanakkale, maç sonunda Göçmenköy’den gelen galibiyet haberi ile şampiyonluk umutlarını haftaya konuk edeceği Göçmenköy maçına taşıdı.

Göçmen’in şampiyonluk inadı
Geçtiğimiz hafta Gönyeli karşısında farklı kaybeden ve liderlik koltuğunu Çanakkale’ye kaptıran Göçmenköy, Mağusa Spor Akademisi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen her iki yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Ligin son haftasının oynanacağı önümüzdeki hafta lider Çanakkale’ye konuk olacak olan Göçmenköy rakibini en az 2 farklı skorla yenmesi durumunda 2016-2017 Sezonu şampiyonluğuna ulaşacak. Bunun dışında kalan bütün skorlar Çanakkale’nin şampiyon olmasına yeterli olacak
Göçmenköy’e Mağusa Spor Akademisi karşısında galibiyeti getiren golleri Arzu kaydederken, konuk takımın tek golü Cemre’nin ayağından geldi.

Gönyeli ikincilik iddiasını sürdürdü
Geçtiğimiz hafta Göçmenköy karşısında aldığı farklı galibiyetle ligdeki kötü gidişe dur diyen Gönyeli, dün de Geçitkale deplasmanında 3-1 kazanarak lig ikinciliği iddiasını devam ettirdi. Ligin son maçında Mesarya’yı konuk edecek olan Gönyeli, kazanması halinde ve Göçmenköy’ün de puan kaybetmesi durumunda sezonu lig ikinciliği ile tamamlayacak. Özellikle ara transferde Başak’ın da takıma katılmasıyla büyük güç kazanan Gönyeli ligde Geçitkale karşısında elde ettiği galibiyetle ligi en kötü olasılıkla üçüncü olarak tamamlamayı garantilemiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474