banner564

Çetinkaya “Taksim” için toplandı

Cyprus Rally’de Taksim Sahası’na alınacak reklamların gelirlerinin Çetinkaya kulübüne kalması istenecek

Çetinkaya “Taksim” için toplandı
banner598
Çetinkaya Kulübü’nde dün akşam üyelerin katılımıyla yapılan toplantıda Kıbrıs Rallisi’nin Taksim Sahası’ndan geçecek bölümü için reklam gelirlerinin kulübe kalması yönünde karar üretti. Uluslararası Otomobil Federasyonu FIA organizasyonunun bir ayağı da Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun, Kıbrıs Otomobil Kurumu ile yaptığı işbirliği sonucu Kuzey Kıbrıs sınırlarında gerçekleştirilmişti. 

Zemin bozuldu kullanılmaz hale geldi
19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında yer alan ve Kuzey Lefkoşa ayağına da büyük ilgi gösterilen rallinin Kuzey Lefkoşa ayağında kullanılan Taksim Sahası’nın zemini araçların rahat geçebilmesi için bozulmuş ve yeniden tamir edilmemişti.  

Reklam gelirleri istenecek
Başkentin köklü kulübü, bu yıl 25-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ralli’nin Kuzey ayağı için yine kullanılmak istenen tarihi Taksim Sahası konusunda dün akşam kulüp lokalinde bir araya geldi. Kalabalık üye gurubunun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, kurulan Reklam Komitesi’nin KKTOK(Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu) ile görüşme yapıp Taksim Sahası’na asılacak reklamların gelirinin kulübe kalması yönünde oybirliği ile karar verildi.
Kurulan komitede eski başkanlardan Ali Kösezade, Mehmet Tatar ve Erdener Uysal yer alıyor.


Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474