banner564

Cimbom'da galibiyet hesapları

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Cumartesi günü TT Arena'da Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

Cimbom'da galibiyet hesapları
banner598
Teknik direktör Jan Olde Riekerink, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanlarda hücum organizasyonları üzerinde duruyor.
Hollandalı çalıştırıcı, rakip sahada baskı yapılmasını isterken, ataklarda topun Sneijder ile daha çok buluşmasını istiyor. Kayserispor beraberliği sonrası Rizespor maçında özellikle hücumda daha organize olmak isteyen Riekerink, takımına atak ve hücum pres çalışmaları yaptırıyor.
Oyuncularına, taraftar desteği ile rakibe baskı kurmaları gerektiğini anlatan deneyimli çalıştırıcı, Tolga ve Carole ile özel olarak ilgilenerek atağa çıkarken sık sık Sneijder'i kullanmalarını istedi.
Son maçlarda fazla süre alamayan Sinan Gümüş ile de görüşen Riekerink, kendisine olan güvenini tekrarladı. Sezon içinde zaman zaman bu tarz iniş çıkışlar olabileceğini anlatan tecrübeli teknik adam, Sinan'a takımın önemli parçalarından biri olduğunu ve en kısa sürede eski formuna kavuşacağına inandığını iletti. Genç oyuncunun antrenmanlarda kendini daha çok göstermesini isteyen Riekerink, oynamayan oyuncunun moralinin bozulmasının doğal olduğunu, fakat sezon boyunca kendisine ihtiyacı olduğunu aktardı.
Kardemir Karabükspor maçında 90 dakika sahada kalan Sinan Gümüş, Akhisar Belediyespor mücadelesinde son dakikada oyuna girmişti. Teknik direktör Riekerink, Kayserispor karşılaşmasında ise Sinan Gümüş'e süre vermemişti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474