banner564

‘Kötü durumda değiliz’

Yeni sezon öncesi hedeflerinin Süper lig olduğunu belirten Bülent Aytaç, doğru adımlar atacaklarını söyledi

‘Kötü durumda değiliz’
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçen sezon Süper lige veda eden Doğu temsilcisi Yeni Boğaziçi’nin Teknik Direktörü Bülent Aytaç nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu anki mevcut kadronun son derece iyi olduğunu da anımsatan Teknik Direktör Bülent Aytaç takıma yapılacak olan birkaç takviye sonrasında ise daha iyi noktaya geleceklerini hatırlattı.

Hedefimiz bellidir
Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç Diyalog Spor Servisine verdiği demeçte geçen sezondan ders çıkarmış olan Yeni Boğaziçi’nin yeni sezon öncesi doğru hamleler yaparak yeniden Süper lige dönme hedefinde olduğunu söyledi. Dışarıdan gelen duyumlarda olduğu gibi ‘ Darmadağın, alabora veya kötü durumda’ olmadıklarını söyleyen Aytaç, hem mental hem de fiziksel olarak hoş bir tablonun Yeni Boğaziçi’nde mevcut olduğunu söyledi. Takımı oluşturma adına önemli isimleri öncelikle takımda tutma yoluna gittiklerini bu bağlamda da büyük ölçüde başarılı olduklarını aktaran Aytaç, sonrasında ise doğru isimlere yönelerek transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Saha sıkıntısını bizde çekiyoruz
Ülkede artık alışık konu haline gelen saha sıkıntısını kendilerinin de yaşadığını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç bu nedenle sezon öncesi hazırlık sürecinde bir takım zorlukların kendilerini beklediğini belirtti. Saha çalışmalarına ilk etapta DAÜ’de başlayacaklarını aktaran Aytaç, sonrasında ise bir takım görüşmelerle birlikte yeni noktalara gidebileceklerini söyledi. Kendisi ile birlikte Mormenekşe ve Dumlupınar takımlarının da DAÜ’de yeni sezona hazırlandıklarını aktaran Aytaç, her sezon öncesi olduğu gibi kanayan yara haline gelen saha sıkıntısının yine fazlası ile baş gösterdiğine dikkat çekti. Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadının yeni sezona yetişecek durumda olduğunu belirten genç Teknik Adam bitmesi ile birlikte hem maç hem de idman yapma konusunda sıkıntının Yeni Boğaziçi adına ortadan kalkacağını söyledi.

Hata şansı olamaz
Yeni sezonda 10 takımlı Doğu grubunda mücadele edeceklerine değinen Bülent Aytaç, ligin süresinin az oluşu nedeni ile işi sıkı tutmanın gerektiğini söyledi. İyi ve güçlü kadro kurmakla birlikte istikrarında lig süresince önemli olacağını söyleyen Bülent Aytaç, geçiş yılı olması ile birlikte maç sayısının az olacağı yeni sezonda hata payının olmayacağını belirtti. Ligin ikiye ayrılmış olması ile birlikte ligi eleştirmenin çokta doğru olmadığını aktaran Aytaç, herkes gibi kendisinin de yeni formatı ile ligi merak ettiğini söyledi. İki grupta da ligin çok zor geçeceğini söyleyen Aytaç, sezon öncesi doğru transfer ve doğru işler yapanın ise önünün açık olduğunu vurguladı.

Hedefimiz bellidir
Yeni sezon öncesi hedeflerinin kesinlikle birinci lig olduğunu belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, bu bağlamda çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Transfer sürecinin de henüz Yeni Boğaziçi adına tamamlanmadığını belirten Aytaç, iki veya üç ismin daha takıma kazandırılacağını söyledi. Ekim ayının ilk haftası kamp planladıklarını da belirten Bülent Aytaç, yurt içi olması durumunda Girne bölgesini kullanacaklarını söyledi. Hazırlık maçı oynayacaklarına da dikkat çeken Aytaç, çok iyi sezon öncesi geçirip lige giriş yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474