banner564

Cimbom’dan transfer müjdesi

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Avusturya kampında gazetecilerle yaptığı sohbette flaş açıklamalarda bulundu

Cimbom’dan transfer müjdesi
banner598
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptı. Sofiane Feghouli'nin odasının hazır olduğunu söyleyen Ergün, gelişmeleri hakkında da bilgi verdi. "Avusturya Futbol Federasyonu'ndan izin alındı. 5 Ağustos Hertha Berlin ile hazırlık maçı oynayıp İstanbul'a geri döneceğiz. Sezona erken başlayacağımız için 3 pozisyonda eksikliğimiz vardı. Bu da benim transfer görüşmelerime ağırlık vermeme neden oldu. Tek başıma karar vermiyorum. Şimdi kamptayım, buradayım. West Ham buradaydı.
Fegouli'nin odası hazır."

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamadan öne çıkanlar şöyle: 
"Gomis kendi alanında alternatif olarak tekti. Bu şartlara Gomis'i almasak Marsilya zaten alacaktı. Eskiden transfer görüşmelerinde para belirleyici idi. Ama artık değil. Süreç daha da zorlaştı."
"Osmanlıspor ligimizde mücadele eden biri. Ndiaye halen transfer görüşmeleri süren bir oyuncu. Şu anda konuşmak doğru olmaz. Fernando dışında orta sahaya bir takviye daha planlıyoruz. Biz direkt şampiyonluk adına hamleler yapıyoruz. Transfer kararlarını bu yönde yapıyoruz." 
"Östersunds maçları Tudor'a karşı yapılan eleştirileri artırdı. Bu şekilde, Tudor ile devam edeceğiz. Bize başkanımız tarafından çizilen yol bu. Transfer devam edecek. Hocamız Tudor'u, bu eleştiriden mümkün olduğu kadar uzak. 
"Denayer dosyası kapanmadı. O konu halen açık. Denayer gelmek istiyor ve kulübü ile de görüşüyoruz. Sol bek, stoper, forvet ve orta saha için girişimlerimiz var. Bir pozisyon için sürpriz bir ismimiz var. Beklemek lazım... Transferde sürprizimiz var."

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474