banner564

Çok yararlı oldu

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu’nu kabul ederek başarılı geçen organizasyondan dolayı kutladı

Çok yararlı oldu
banner598
Cumhurbaşkanı Akıncı, Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği 1. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun, ülkede bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve ülke tanıtımı açısından yararlı olduğunu söyledi.

Akıncı: “Güzel bir organizasyona imza attınız”
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, görüşmede yaptığı konuşmada, federasyonun güzel bir organizasyona imza attığını kaydetti.
Akıncı, havanın biraz yağışlı olmasına rağmen, etkinlikte bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti ve Cumhurbaşkanlığı olarak organizasyonun bir parçası olmanın, az da olsa katkı vermenin hazzını yaşadıklarını söyledi.

Organizasyon iki açıdan önemli
Organizasyonun en azından iki açıdan önemli olduğunu belirten Akıncı, bunlardan birinin ülkede bisiklet kullanımıyla bisiklet sporunun daha fazla yaygınlaşması olduğunu söyledi. Akıncı, ülkenin doğal güzellikler ve iklim koşulları açısından da bisiklet kullanımına uygun olduğunu belirtti.

Ülke tanıtımı için büyük yararı oldu
Cumhurbaşkanı Akıncı, turun ülkenin tanıtımı açısından da yararlı olduğunu, tur boyunca çekilen doğal güzelliklerin de yansıdığı görüntülerin büyük bir getirisi olduğunu düşündüğünü kaydetti.
Bunun sonuçlarının hemen görülemeyebileceğini ancak bunların birikim olduğunu vurgulayan Akıncı,  ileriki yıllarda da bu tür organizasyonların devam etmesinin büyük yararı olacağını söyledi ve federasyona çalışmalarında başarılar diledi.

Adademir teşekkür etti
Cumhurbaşkanlığı’nda saat 10.00’daki kabulde konuşan Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, geçtiğimiz ay düzenledikleri 1. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu etkinliğine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etmek için Akıncı’yı ziyaret ettiklerini söyledi.
Adademir, 2017 yılında gerçekleştirecekleri turun ikincisi için de Cumhurbaşkanı Akıncı’nın desteklerinin devamını talep ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474