banner564

CTFA Stars Barcelona’da

Mediterranean International Cup 2017 (Uluslararası Akdeniz Kupası)’nda mücadele edecek olan U14 Milli Takımı, dün öğleden sonra İspanya’ya vardı

CTFA Stars Barcelona’da
banner598
Necmi USAL (KTSYD-Barcelona)
Bu yıl ikinci kez Uluslararası Akdeniz Kupası’nda mücadele edecek olan KKTC U14 Milli Takımı, dün TSİ saat 14.00 civarı İspanya’nın Barcelona şehrine ayak bastı. Sabah önce İstanbul’a giden kafile, daha sonra ise uzun ve yorucu süren yolculuğun ardından Barcelona’ya vardı. Kafilede 19’u sporcu olmak üzere toplam 26 kişi yer alıyor.

İlk maçımız bugün
U14 Milli Takımımız, gruptaki ilk maçını bugün TSİ 13.00’da Japonya ekibi Masaki Sports Academy ile yapacak. Millilerimiz gruptaki diğer iki karşılaşmalarını ise Ef Sant Felim ve GPS Spain takımları ile 13 Nisan Çarşamba günü sabah ve öğleden sonra oynayacak. CTFA Stars, grubundan çıkması durumunda ikinci tura devam edecek, gruptan çıkamaması durumunda ise elenen ekiplerin mücadele ettiği Konsolasyon müsabakalarında maçlarına devam edecek.

Kınacı: Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz
Önemli organizasyon öncesi görüşlerini aktaran U14 Milli Takımı Teknik Direktörü Hüseyin Kınacı, ‘’Yaklaşık olarak 4 aylık bir çalışmanın sonuna geldik. Bu yıl takım olarak turnuvaya daha iyi hazırlandık. 2 kez kamp yapma fırsatı bulduk. Kamplar takımdaki oyuncuların kaynaşması ve birbirini tanıması adına önemliydi. Geçtiğimiz yıla oranla bu yıl kadromuz daha geniş. 19 sporcu ile turnuvaya katılacağız. Hedefimiz geçtiğimiz yılki başarının üzerinde bir başarı yakalamak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek tanıtmaktır. Çocuklarımızın dünya futbolunu bire bir görmeleri ve bu duyguları yapacakları maçlarla yaşamaları çok önemli. Faydalı karşılaşmalar oynayacağımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474