banner564

Dairelerde son haftaya girildi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının sonuna gelindi. Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada maçlar salı ve Perşembe akşamları oynanıyor ve bugün A grubunun son maçları oynanacak.

Dairelerde son haftaya girildi
banner598
“A” grubunda üçüncü hafta oynanması gereken ve ertelenen Çevre Bakanlığı-Telefon Dairesi maçı ise Perşembe günü oynanacak ve bu maçın neticesi sıralamayı etkileyecek.
Turnuvada son haftaya “A” grubunda Telefon Dairesi ve Çevre Bakanlığı kayıpsız girerken, Hazine ve Muhasebe Dairesi ile Devlet Hastanesi takımları ise çeyrek finale yükselmeyi garantileyen diğer takımlar oldu. “B” grubunda ise İçişleri Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı oynadıkları tüm maçlarını kazanarak son haftaya girerken iki takım Perşembe günü karşı karşıya gelecek ve bu maçın sonucu lideri belirleyecek.
Turnuvada çeyrek final maçları 25 Ağustos Pazartesi oynanacak ve gruplarda lider olan takım diğer grubun dördüncü sıradaki takımı ile eşleşecek. Grup ikincileri ise üçüncülerle eşleşecek ve çeyrek finalde takımlar yarı final mücadelesi verecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Bellemişsiniz o değiştirildi bu değiştirildi aslında öyle değil de insanlar şöyle yaptı böyle yaptı gerçek o değil de bu arkadaş o zaman hıristiyan yahudisi neye inanıyor isis seas taleban dini bilmiyor yont kafana gore

Ayşe
Ayşe - 3 yıl Önce

Tevrat'ın içinde carbon yakıt aramak? Atom bombası yapmayın demesini beklemek? Kıbrıs çok sıcak herhalde şu aralar! Corona var mı acaba, bir de buna bakmak gerek! Neticede bu metinler yazıldıkları zamanın toplumlarında belli bir düzen kurmak/yürütmek amaçlı insan elinden çıkma metinler. Ha yeterince doğayı (diğer canlılarıyla birlikte tabii ki) koruma yada doğayla daha bağdaşık bir hayatın önerisi olmaması dikkate değer, zira böyle inanç ve yaşantı üretebilmiş eski topluluklar varmış neticede . ..

esse sj
esse sj - 3 yıl Önce

xhć sh ha hui po is xv oö enx fusi g enlil

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473