banner564

DAÜ Moskova boy gösterecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi sporcuları, 1-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Panatlon oyunlarına hazırlanıyor

DAÜ Moskova boy gösterecek
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) eğitim alanında olduğu kadar sosyal ve sportif alanda da açılım yapmaya devam ediyor. Sportif olarak yıllardır süregelen dışa açılım politikası kapsamında ambargo tanımayan DAÜ, 1 – 6 Eylül 2014 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova şehrinde gerçekleştirilecek olan Panatlon oyunlarına katılacak.
Geçtiğimiz yıllarda da bu tür organizasyonlara Büyük Erkek Voleybol Takımı, Hentbol Takımı, Salon Futbolu Takımı ile katılan DAÜ, bu kez daha fazla branşla turnuvaya büyük katılım gösterecek. Toplam 17 sporcunun yer aldığı 4 takım ile gidilecek turnuvada hedef özelde Üniversiteyi, genelde de KKTC’yi başarı ile temsil etmek olacak.
DAÜ Yüzme Takımı yıllardır ferdi olarak geçilemeyen Sena Ilgaz ve Deniz Karan ikilisinden oluşurken, Salon Futbol Takımı’nı ise Rıdvan Doymaz, Süleyman Devecioğlu, Ömer Debreli, Alirıza Erdoğan, Ahmet Şahin, Elijah Alex Ameh ve Hasan Göray isimli sporcular oluşturuyor. DAÜ Tenis Takımı’nı ise İran’dan gelen profesyonel tenisçiler Seyedmerhdad Shahidipour ve Seyedmehrsdad Shahidipour oluşturuyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473