banner564

Debola gündemde

Yeni sezona hazırlıklanan Yeni Boğaziçi forvet arayışlarını da sürdürüyor

 Debola gündemde
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon çalışmalarına yaklaşık iki ay önce başladıklarını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, gelinen noktada lige yarı yarıya hazır olduklarını, bunu hazırlık karşılaşmalarında ise daha net gördüğünü belirtti. Sıcak havanın oyuncuları belli dönemlerde oldukça fazla etkilediğini de ifade eden Bülent Aytaç, buna rağmen oyuncuların özverili davranmalarından dolayı olan memnuniyetini de dile getirdi.

Debola hamlesi mümkün
Yabancı arayışlarını sürdürdüklerini de belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, stoper ve forvet mevkisine denemeye tabi tuttukları oyunculardan verim alamadıklarını ve yeni arayışlara girdiklerini belirtti. Debola’nın takıma yakın olduğunu da doğrulayan Aytaç, anlaşılması durumunda Mehmet Çil ile birlikte forvet hattının bu ikiliye teslim edileceğini belirtti. Takımın bir başka oyuncusu Türker’in ise aralarına katılmadığını bu nedenle Türker’in Yeni Boğaziçi adına eksik olduğunu belirten Aytaç, sorunların giderilmesi halinde Türker’i takıma görmek istediğini vurguladı.

Hazır hale geleceğiz
Gelinen noktada takımın son durumu hakkında ise bilgi veren Aytaç, hazırlık maçlarına ağırlık verdikleri bir dönem içerisinde olduklarını, skora yönelik oyun anlayışına girmediklerini belirtti. Takım sistemi ve oyun sistemi yanında uyum sürecini hızlandırma adına hazırlık karşılaşmalarına ağırlık verdiklerini de yineleyen Bülent Aytaç, bu bağlamda Küçük Kaymaklı ile Perşembe günü karşılaşma yapacaklarını vurguladı.

Kamp olacak
Bir çok takım gibi Yeni Boğaziçi olarak kendilerinin de kamp yapacağını belirten Bülent Aytaç, bu bağlamda yurt içi yada yurt dışı konusunda netliğin hafta arası belli olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473