banner564

Derbi hazırlıkları başladı

Cuma akşamı oynayacakları büyük maç öncesinde Yenicami ve Küçük Kaymaklı ilk çalışmalarını yaptı

 Derbi hazırlıkları başladı
banner598
Ufuk ÇAĞA
K-PET Süper Liginin 13’üncü haftasında oynanacak ve ilk yarının liderini belirleyecek maçta karşı karşıya gelecek olan Yenicami ve Küçük Kaymaklı bu maçın hazırlıklarına başladı. Küçük Kaymaklı takımı dün saat 14.30 Şht. Hüseyin Ruso Stadında ilk antrenmanını yaparken, Yenicami bu maçın hazırlıklarına Yusuf Kaptan Sahasında saat 16.00’da yaptığı antrenmanla başladı. 

Kazanmak için çıkacağız
Yenicami teknik direktörü Turan Altay son 7 haftada 7 galibiyet alarak müthiş bir seri elde ettiklerini ve bunu Küçük Kaymaklı maçında da sürdürmek istediklerini vurguladı. Takımının moral motivasyonunun çok yüksek olduğunu söyleyen Altay, şampiyonlukta bire bir rakiplerini mağlup ederek avantaj yakalamak istediklerini de sözlerine ekledi. 

Zevkli bir maç izletmek istiyoruz
Turan Altay, bu karşılaşmadaki bir Pashacasino diğer hedeflerinin futbolseverlere zevkli ve güzel bir karşılaşma izletmek olduğunu söyleyerek, karşılaşmanın centilmence geçmesi temennisinde bulundu. Yenicami’de Küçük Kaymaklı karşılaşmasının öncesinde kart cezalısı Peter dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Tecrübemizle kazanacağız 
Zorlu Yenicami maçı öncesinde ilk çalışmasını yapan Küçük Kaymaklı’nın başarılı hocası Cenk Berkalp çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Berkalp takımında bu tip maçları oynayan çok tecrübeli futbolcular bulunduğunu ve Yenicami maçını da tecrübeleri ile kazanacaklarını iddia etti. 

Zevkli ve hak edenin kazanacağı bir maç olsun
Cenk Berkalp, futbolseverlerin uzun bir zamandır bu maçı beklediklerini, tahminince karşılaşmayı da çok sayıda seyircinin izleyeceğini belirterek “Sahaya galibiyet için çıkacağız, ancak bu karşılaşmanın maça gelecek taraftarlarca beğenilmesi ve sahadan çıkarken gülerek ayrılması da bizim için önemlidir” şeklinde konuştu. Yenicami maçının centilmence geçmesini de dileyen Berkalp, hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını da temenni etti.
Zorlu karşılaşma öncesinde Küçük Kaymaklı’da da sakatlığı bulunan Sabri dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474