banner564

Direktörler toplandı

KKTC'den Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel'in yer aldığı ve 20 ülke direktörlerinin katıldığı toplantıda önemli konular görüşüldü

 Direktörler toplandı
banner598
International Sporting Kickboks Association'a (ISKA) bağlı direktörler geçtiğimiz gün Marriott Hotel'de bir araya geldiler.
Başkanlığını ISKA Dünya Başkanı Cory Schafer'in yaptığı toplantıya ISKA Avrupa Başkanı Paul Hennessy ve ISKA Avrupa Asbaşkanı Davut Sidal'ın yanı sıra 20 ülkeden ISKA'ya bağlı direktörler yer aldı.
KKTC'den Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel'in katıldığı toplantıda, Yunanistan, Almanya, Romanya, ABD, Japonya, Çin, İngiltere, Skoçya, İran, İspanya, Portekiz, İrlanda, Avusturalya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Türkiye, Ukrayna ve Mısır Direktörleri de yer aldılar. Pek çok konunun görüşülerek, tartışıldığı toplantıda, "Amatör sporlara daha fazla önem verilmesi" yönünde karar üretilirken, önümüzdeki yıl Dünya Şampiyonası’nın nerede yapılacağı konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu.
Yaklaşık üç saat devam eden toplantı aile fotoğrafı çekimiyle tamamlanırken, liderler akşam yemeğinde yeniden bir araya geldiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473