banner564

Doğan son dakika golüyle 3-2

Son haftaların başarısız iki takımının mücadelesinde son dakikadaki penaltı golü ile kazanan Doğan Türk Birliği oldu

Doğan son dakika golüyle 3-2
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı. 
HAKEMLER: Mehmet Seener-Mert Eran Bulut-Hakan Ünal
DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-A.Sönmez-Ovincy Osei-Koral-Emek-Quanti-A.Coşkun-S.Saygı-Kenan(Aydın dk.55)-Rasağ-H.Kanlı
YALOVA: İrfan-Oliver Sunday-Mithat-Mahmut-Reşat-Tufan(Buğra dk.61)-Veli(Metin dk.81)-Yusuf(Çağan dk. 90+2)-Selçuk-A.Özbahar-Ulaş
GOLLER: Dk.45+2, dk. 90+3 Ovincy Osei, dk. 55 S.Saygı(DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ) Dk.16, dk. 74 Mithat(YALOVA)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde 7. haftanın açılış maçında Doğan Türk Birliği son dakika golüyle Yalova’yı 3-2 mağlup ederek 3 puanı aldı. 

Son 3 maçtır kazanamayan D.Türk Birliği son dakikadaki penaltı golü ile haftalar sonra galip geldi.
16. dakikada ani gelişen Yalova atağında A.Özbahar topla birlikte rakip ceza alanının dışına kadar geldi. Y.Özbahar’ın ceza alanına yaptığı kuşusuna verdiği topu Y.Özbahar kaleye paralel gönderdi. Mithat da boş kaleye topu yollayarak Yalova’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 
  23. dakikada gelişen Yalova’dan bu ke A.Özbahar vurdu top kaleci Ozan’da kaldı. 
  36. dakikadaki Doğan Türk Birliği atağında Emek’in soldan ortasında kaleci İrfan’ın tokatladığı top kısa düştü. S.Saygı’nın vuruşunda top defanstan sekti, seken topa bu kez Quincy Osei vurdu Mithat topu uzaklaştırdı.
  43. dakikada gelişen atakta D.Türk Birliği takımından A.Coşkun ceza alanı içinden sert vuruşunda Kenan’dan önce topa ayak koyan Reşat topu kornere attı.  
  45+2’nci dakikada skora denge geldi. Bu dakikada sağ taraftan gelişen atakta S.Saygı’nın ortaladığı topta Yalova defansı faul yapıldığı gerekçesiyle bir anda durdu. Quanti’nin kafa pasında Quincy Osei çok rahat bir vuruşla topu filelere göndererek Doğan Türk Birliği adına skoru 1-1 yaptı.
  55. dakikada D.Türk Birliği’nden Emek’in kullandığı korner atışında ön direkte kalabalık arasından yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen S.Saygı takımını 2-1 öne geçirdi.
  74. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Y.Özbahar’ın sağ tarafta rakibini şık bir hareketle geçtikten sonraki ortasında topun gelişine vuran Mithat takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 2-2 yaptı.
  85. dakikada D.Türk Birliği’nden Emek’in rakip kale önüne gönderdiği topa H.Kanlı’nın vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.
  90+3’ncü dakikadaki D.Türk Birliği atağında A.Coşkun ile Ulaş’ın mücadelesinde Ulaş’ın hareketini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Quincy Osei takımına 3 puanı getiren golü attı. Doğan Türk Birliği 3 Yalova 2
Bu sonuçla Doğan Türk Birliği puanını 11’e çıkarırken Yalova 5 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473