banner564

‘Hesabı sorulacak’

Erhürman, UBP ve DP’nin, adaletsizce arazi, kamu binası, istihdam, kredi ve vatandaşlık dağıttığını savundu

‘Hesabı sorulacak’
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi 19. Olağan Kongresi’ni önceki gün gerçekleştirdi. Kongrede, CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanlık görevini yürüten Enver Gürkan Tekiner yeniden göreve getirildi.
Lefkoşa İlçe binasında yer alan kongreye, CTP Genel Başkan Tufan Erhürman, CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, Lefkoşa milletvekilleri, MYK üyeleri, Gençlik Örgütü Genel Başkanı Şehan Tomgüsehan, Gençlik Örgütü temsilcileri ve Lefkoşa İlçe yöneticileri katıldı.
Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin 19. Olağan Kongresi’nde konuan CTP Genel Başkan Tufan Erhürman, seçime az bir süre kala gençlerin kongrelerini başarıyla gerçekleştirdiğini belirtti. 
CTP’nin gücünün, örgütü ve dayanışması olduğunu kaydeden Erhürman, korku içinde olduğunu ileri sürdüğü UBP ve DP’nin, adaletsizce kamu arazisi, askeri arazi, kamu binası, istihdam, kredi ve vatandaşlık dağıttığını savundu.
    Erhürman, “18 ayda 11 binin üzerinde vatandaşlık dağıtarak seçmen yazdıklarını sanıyorlar. Çünkü bu kişiler gidip onlara oy vereceğini sanıyorlar. İnsanları istedikleri gibi kullanabileceklerini sanıyorlar. Ama çok yanılıyorlar. Bu ülkede yaşayan herkes, doğum yeri, etnik kökeni ne olursa olsun bunların ne mal olduğunu yaşayarak öğrendi. 7 Ocak seçimleri onlar için büyük sürprizlere gebe. Bunu hep birlikte göreceğiz” dedi. 

Tekiner: Geleceğimizi çalanlardan hesap soracağız
 CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Enver Gürkan Tekiner ise sabırla anlata anlata, 7 Ocak’ta Kıbrıslı Türk gençlerinin geleceğini çalanlardan hesap soracaklarını belirtti.
Kongrede ayrıca; CTP Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan, Lefkoşa İlçe Başkanı Rifat Arşehit de birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474