banner564

Efsane dağıldı 5-1

Yalova cezası nedeniyle Girne’de oynadığı maçta GAÜ Çetinkaya’yı farklı mağlup etti

Efsane dağıldı 5-1
banner598
YER: Girne 20  Temmuz Mete Adanır Stadı.
HAKEMLER: Osman Özpaşa-Sertan Alkın-Mehmet tarım
YALOVA: İrfan-Oliver Uche(Çağan Dk.81)-Yusuf-Reşat-Mithat-Selçuk(Nurican dk. 86)-Mahmut-Akafor-Adjeman-A.Öbahar(Buğra dk.76)-Ulaş
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk-Ümitcan(Samet dk.84)-Tunç(Serkan Dk.57)-Abbas-Sercan-Faye-B.Eko-Hermann-Erdinç(Emre dk.73)İ.Çıdamlı
GOLLER: Dk.15 Oliver Uche, dk.37.68-74 Akafor dk.77Adjeman Kwame(YALOVA), Dk. 30 Hermann(pen)(GAÜ ÇETİNKAYA) 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde cezası nedeniyle GAÜ Çetinkaya’yı Girne’de konuk eden Yalova rakibini 5-1 mağlup ederek hem galibiyetle tanıştı hem de moral buldu.
 13. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Tunç’un ceza alanı içinden Faye’ye aktardığı topu Faye yakın mesafeden kafa ile farklı şekilde dışarı attı.
  15. dakikada Yalova öne geçti. Adjeman sol taraftan iki rakibi ile girdiği mücadeleden galip çıktıktan sonra ceza alanına gönderdiği topu defans uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Oliver Uche güzel bir vuruşla topu köşeden ağlarla buluşturunca Yalova 1-0 öne geçti.
  24. dakikada gelişen Yalova atağında Tunç’un kaleciye verdiği geri pasında kaleci Cenk topu eliyle tutunca hakem çift vuruşu verdi. Ancak Yalova bundan yararlanamadı.
  28. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Yalova kalesi önünde top kafalardan kafalara dolaştı. Topa en son vuran Hermann oldu, ancak top direğin yanından dışarı çıktı.
  30. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Sercan Yalova ceza alanına girdiği anda Yusuf’un müdahalesi ile yerde kalınca hakem pozisyonu penaltı ile değerlendirdi. Hermann penaltıyı gole çevirdi ve skor 1-1 oldu.
  37. dakikadaki Yalova atağında GAÜ Çetinkaya defansı topu uzaklaştıramadı Araya girip topu alan Uche’nin pasında Akafor sol ayağı sert ve düğün bir vuruşla Yalova’yı 2-1 öne geçiren golü attı. 
  45+1’inci dakikada Yalova’dan Uche’nin ceza alanı dışından sert vuruşunda top kaleci Cenk’in kucağında kaldı.
  51. dakikada gelişen Yalova’dan Selçuk Mahmut’un pasında rakip ceza alanına girdiği andaki sert vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.
  68. dakikada Ali Özbahar’ın pasında Akafor topla GAÜ Çetinkaya ceza alanına girdiği andaki sert vuruşunda Cenk’in de müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Yalova adına skor da 3-1 oldu.
  74. dakikada GAÜ Çetinkaya atağa çıkmak isterken topu Yalovalı futbolculara kaptırdı. Oliver Uche’nin pasında Akafor bir kez daha topu ağlara gönderdi ve skoru da 4-1 yaptı.
  77. dakidaki atakta sonradan oyuna giren Buğranın uzun topunda Adjemann rakibinden kurtulduktan sonraki sert vuruşunda top kalecinin yanından ağlarla buluşunca Yalova farkı 4’e çıkardı. Yalova 5, GAÜ Çetinkaya 1.
Bu sonuçla Yalova puanını 4’e çıkarırken GAÜ Çetinkaya 6 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473