banner564

Efsane sahada

Süper Lig takımlarından Çetinkaya yeni sezon hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği ilk antrenmanla başladı

Efsane sahada
banner598
Süper Lig ekibi Çetinkaya, Taksim Sahası’nın zemini geçtiğimiz hafta çıkan yangından zarar gördüğü için yeni sezonun ilk antrenmanını, dün saat 18:00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yaptı. Yeni sezona Erol Çağaloğlu yönetiminde hazırlanacak olan Çetinkaya’da Cedric antrenmanlara başlarken, Sherman ilerleyen günlerde adaya gelecek. 

Bulutoğluları “Size güveniyorum”
Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları takıma hitaben yaptığı konuşmada genç oyunculara güvendiğini dile getirdi. Sherman’ın pasaportunu aldığını ve ilerleyen günlerde adaya geleceğini söyleyen Bulutoğluları, Borga Cambaz, Hüseyin Kayalılar ve Akın Topal’ın mazeretli olarak çalışmaya katılmadığını belirtti. “Benim sizden istediğim hocanızı dinleyip kendinize bakmanızdır” diyen Bulutoğluları “Hepinize güvenim tam. Bu yıl başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. 

1950’li yıllardaki takım gibi
Gençleşen takımı 1950’lili yıllardaki takıma benzeten Bulutoğluları “KOP’ta şampiyonluğumuzu ilan ettiğimizde kadroda 14 A takım ve 4 genç takım oyuncusu vardı. Gençler genç takımda oynayacak, A takımda yedek oturacak, sırasında da görev alacaklar” dedi. 

Çağaloğlu “Çıtayı yükselteceğiz”
Başkan Bulutoğluları’nın ardından takımın teknik direktörü Erol Çağaloğlu, yeni sezonun takıma hayırlı olmasını diledi. Çağaloğlu, “Efsane takımın formasını giymek için çok çalışmak gerek” diye konuşurken “Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıdaki çıtayı daha da yukarı çekme hedefindeyiz. Bunları başaracak güçtesiniz. İyi çalışan, güçlenen futbolcu, sahada istediğini yapar. Bu çalışmalarda mazeret veya kaytarma istemiyorum” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474