banner564

“Paylaşarak Mutlu Oluyoruz”

İskele Belediyesi, kent geneline oyuncak kumbaraları yerleştirdi

“Paylaşarak Mutlu Oluyoruz”
banner598
İskele Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Şehit İlker Karter İlkokulu’na, Bekir Paşa Lisesi’ne, Boğaz Parkı’na, Makenzi Yürüyüş Yolu’na ve İskele Ecevit Meydanı’na “Paylaşarak Büyüyor, Paylaşarak Mutlu Oluyoruz” adlı oyuncak kumbaraları yerleştirdi. 
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediyesi demirci atölyesi tarafından, çocukların, oyuncaklarını paylaşmasını sağlamak amacı ile yapılan kumbaralarda biriken oyuncaklar günün sonunda ihtiyaç sahibi çocuklarla paylaşılacak. 
Oyuncak kumbaralarından ilki bugün sabah saatlerinde Şehit İlker Karter İlkokulu’na yerleştirildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın da katıldığı etkinlikte ilk oyuncaklar ilkokul öğrencileri Ela Yıldız ve Adem Cevat Seven tarafından kumbaraya atıldı. 
Şehit İlker Karter İlkokulu’ndaki etkinlikte konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak, çocukların yalnızca KKTC’nin değil, tüm dünyanın umudu olduğunu söyledi.

Dünya Çocuk Günü’ne özel gösteri
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri çerçevesinde İskele Belediyesi’nin organizasyonu ile İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde, Hacivat&Karagöz ve illüzyon gösterimi de yapıldı. 
İzmir Gölge Oyuncuları Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen gösterimi Şekip Noyanalpan yazıp yönetti, Nurcan Narinç sahneye uyarladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473