banner564

En büyük silahımız arkadaşlığımız

Mağusa Türk Gücü futbolcusu Hakan Uluçaylı takım içerisindeki arkadaşlığın en üst düzeyde olduğunu vurguladı

 En büyük silahımız arkadaşlığımız
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü’nün genç oyuncusu Hakan Uluçay takımı hakkında Diyalog Spor’a açıklamada bulundu. Takımdaki en büyük silahlarının arkadaşlık olduğunu vurgularken az hata yapanın şampiyon olacağını söyledi.

“İkinci yarı için beklentimiz şampiyon olmak”
MTG’nin orta saha oyuncusu Hakan Uluçay İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdiklerini ve zirveden kopmadıklarını söylerken sözlerini şu şekilde sürdürdü; ”Beklentim tabi ki sezon sonu şampiyon olmak fakat ilk devreye göre daha az hata yapmamız lazım ve bence hangi takım daha az hata yaparsa o şampiyon olacak. Şuan ki hazırlık dönemimiz de çok iyi gidiyor takımda çok iyi bir arkadaşlık var ve takımda herkes olumlu düşüncelere sahip. Antrenmanlarımız çok ağır geçiyor ben devre arası kampına derslerimin yoğunluğu nedeni ile katılamadım ama eksiklerimi kapatmak için bireysel olarak çalışıyorum.”

“İlk yarıda iyi bir çıkışım var ama bu yeterli değil”
Takım içinde kendi durumunu da değerlendiren Hakan ilk yarıda oynanan Mormenekşe maçından sonra iyi bir çıkışı olduğunu ve bu maçta formayı alarak iyi bir performans sergilediğini düşündüğünü söyledi. İkinci yarıda bu performansını iki katına çıkarak takımıma daha fazla katkı yapmak istediğini sözlerine ekledi. Son olarak derslerinin yoğunluğu nedeni ile futbolu bırakmayı bile düşündüğünü fakat yakınlarının buna karşı çıkarak planlı ve programlı olması halinde ikisini bir arada götürebileceğini düşünerek bu düşünceden vazgeçtiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474