banner564

Ergazi: Puan kaybına tahammülümüz yok

Hafta sonu Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak olan Mağusa Türk Gücü’nün yıldız oyuncusu önemli açıklamalarda bulundu

Ergazi: Puan kaybına tahammülümüz yok
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü’lü Sami Ergazi haftasonu oynanacak olan K.Kaymaklı maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. Ergazi “Gereğinden fazla puan kaybettik artık puan kaybına tahammülümüz yok” dedi.

“Derbi niteliğinde bir maç”
Haftasonu Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı mücadelesini yorumlayan Sami Ergazi derbi niteliğinde bir maç olacağını ve tek amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.Pazartesin’den itiraber çalışmalara başladıklarını ve 4 antreman ile bu maça hazırlanacaklarını söyleyen Sami:”Takımda arkadaşlık ortamının iyi durumda olduğunu ve herhangi kötü bir hava yok. Bugüne kadar yeterli derecede maç kaybettik ve artık puan kaybına tahammülümüz yok”dedi.

“Seri yakalamak zorundayız”
Sami Ergazi takım olarak K.Kaymaklı maçında alacakları galibiyet ile seri yakalamak istediklerini ve ilk yarı sonuna kadar en fazla puanı toplayıp olabilecekleri en üst sırada olmak istedklerini söyledi.Takımın her geçen hafta iyiye gittiği ve herhangi bir uyum sorununun olmadığını söyleyen Sami kişisel olarakta her geçen hafta daha iyiye gittiğini söyledi.Ergazi son olarak hafta sonu oynacakları K.Kaymaklı maçında ise taraftarların her zaman olduğu gibi kendilerine destek vereceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473