banner564

Esentepe güç depoluyor

Girne ekibi hazırlık süreciyle ilgili olarak dördüncü idmanı geride bıraktı

Esentepe güç depoluyor
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig’de 18 Mayıs Pazartesi günü kalan 8 haftalık sürece başlayan Esentepe’de dördüncü idman geride kaldı. Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman hazırlık süreci ile ilgili olarak verdiği demeçte hazırlık sürecinin ilk bölümüne pazartesi günü başladıklarını, ilk bölümde aerobik koşular ve anatomik adaptasyon kuvvet çalışmaları ile takımı hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.  

Bugün ölçümler yapılacak
Dördüncü idmanı dün itibariyle geride bıraktıklarını önce dağda kros daha sonra ise  Resistance Band yardımı ile kuvvet çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bugün takımın antropometrik ölçümleri yapılacağını bunun yanında ise boy, kilo, 30 m sürat ve shuttle run testlerin  yapılacağını aktardı. 

Bugün çift antrenman
Bugün çift idman yaparak haftayı kapatacaklarını ifade eden Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, bayramın birinci günü takıma izin vereceklerini, bayramın ikinci gününden itibaren ise ikinci hafta çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Kahraman bugün sabah kumsalda akşamüzeri ise sahalarında yapacakları çalışma ile hazırlıklara devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473