banner564

Sibel Can'dan muhteşem 23 Nisan galası

Merit Crystal Cove Otel yaklaşık bin kişiyi ağırladı

Sibel Can'dan  muhteşem 23 Nisan galası
banner598
Saim YILMAZ

   Sibel Can Merit Crystal Cove Hotel ve Merit Royal Hotel'in ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Galasında sahne almak için öğleden sonra Kıbrıs'a geldi. Konser saatine kadar dinlenmeyi tercih eden sanatçının sahne için tüm hazırlıkları odasında yapıldı.
   Sibel Can, derin sırt dekolteli uzun siyah elbisesinin üzerini siyah tül ile süslediği kıyafeti ile konukları büyüledi. Ünlü sanatçı, yeni çıkarmış olduğu "Arabesque" albümünden "Sevmek" şarkısı ile açtığı sahnesini, yine yeni albümden "Hangimiz Sevmedik" ile devam ettirdikten sonra, "Değerli misafirler hepiniz hoşgeldiniz... Sizlerle göz göze, gönül gönüle olmak hep gurur veriyor bana. Burada olduğunuz ve bizi yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler ediyorum sizlere" diyerek hayranlarını selamladı.

Yine büyüledi...

   Sanatçı, sahnesini hareketli şarkılarla açarken, devamında "Kış Masalı" ile hayranlarına romantik dakikalar yaşattı. Birçok şarkısında hayranlarının eşlik ettiği Sibel Can, büyülü sesiyle tam anlamıyla herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı. 

   Sahnesinde genellikle vokalistlerine mikrofonunu emanet etmeyi seven Sibel Can, bu konserinde de geleneği bozmayarak sahneye vokalisti Burhan'ı davet etti. Ondan "Aşk Bir Vefadır" şarkısını isteyen sanatçı, kendisi de şarkının nakaratlarında vokalistine backvokal yapınca, tadından yenmez bir müzik ziyafeti ortaya çıktı. Sonrasında ise; son zamanların en popüler şarkıları olan "Ankara'nın Bağları", "Akşama Geleceğim", "Entarisi Dım Dım Yar" ile tüm misafirleri coşturan Burhan, mikrofonu tekrar gecenin yıldızına devretti. 

Harika ‘Göbek Şov’ 

Sibel Can, hareketli şarkılarındaki göbek şovu ve işveli tavırlarıyla hayranlarını mest etti. Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde temponun bir an bile düşmediği gecede, misafirler de hem söyleyip hem oynayarak sanatçıya eşlik ettiler. Hayranlarından gelen istek şarkıları da geri çevirmeyen Sibel Can, gece boyunca tüm şarkılarını sevenleriyle göz göze okudu. 

Zayıflığı gözden kaçmadı...

   "Ben Yoruldum Hayat" şarkısı ile hayranlarına duygusal anlar yaşatan ünlü sanatçı, hayranları tarafından ayakta alkışlandı. Yine son albümünden, herkesin yıllarca dilinden düşmeyen "Gülüm Benim" şarkısını söylerken sergilediği dans performansı parmak ısırtacak güzellikteydi. Şarkı aralarında konuşmaktan daha ziyade, bol müzikli, eğlenceli, coşkulu bir geceye imza atmayı tercih eden Sibel Can'ın verdiği kilolar da dikkatli gözlerden kaçmayan bir detaydı. 

   Sanatçı, gecenin sonunda tüm orkestrasını ve misafirleri ayağa kalkmaya davet etti ve onlardan söyleyeceği şarkıya oynayarak, alkışlayarak ve ıslıklarla eşlik etmelerini istedi. Ünlü sanatçı, "Adını Dağlara Yazdım" şarkısı ile sahnesine veda ederken, uzunca bir süre ayakta alkışlandı ve muhteşem bir geceye imza attı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473