banner564

Farkı kapatmalıyız

K-Pet Süper Lig’de pazar günü kendi sahasında Lapta ile karşılaşacak olan Çetinkaya, hazırlıklarını sürdürüyor

Farkı kapatmalıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’de 20 puanla on ikinci sırada yer alan Çetinkaya, Pazar günü ligden düşmesi kesinleşen Lapta ile Başkent’te karşılaşacak. Kalan 4 haftada hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılı takımda, idmanlardaki performansın teknik heyeti memnun etmesi ise gözden kaçmadı.

Arayı iyi değerlendirdik
Çetinkaya Teknik Direktörü Cenk Berkalp Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, Gönyeli ve Lapta karşılaşmalarından, Serdarlı maçı öncesi kayıpsız ayrılmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda ise Gönyeli maçını galibiyetle kapatıp, Lapta maçına hazırlandıklarını vurguladı. Kupa karşılaşmaları sebebiyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini aktaran Berkalp, oyuncu grubunu daha iyi tanıma anlamında aranın kendilerine son derece iyi geldiğine dikkat çekti. Pazar günkü karşılaşmada galibiyet dışında düşüncenin mümkün olmadığını aktaran tecrübeli çalıştırıcı Serdarlı maçı öncesi kazanmanın son derece önemli olacağına dikkat çekti.

Farkın kapanması gerek
Üzerlerinde yer alan Serdarlı ve Bağcıl ile aralarında bulunan 7 puanlık farkı kapatmaları gerektiğini aktaran Çetinkaya Teknik Direktörü Cenk Berkalp, özellikle Serdarlı ile oynayacakları final nitelikli maçın bulunması ise ellerinde iyi bir fırsat olduğunu aktardı. Kalan 4 haftada alabildikleri puanları alacaklarını yineleyen Cenk Berkalp, bu saatten sonra kaybedecek bir şeyin olmadığını vurguladı. Lapta maçı öncesi Amodu’nun sakatlığının düzeldiğini belirten Cenk Berkalp, Talat’ın Lapta karşısında sakatlığı nedeniyle, Faye ve Tunç’un ise sarı kart cezası nedeniyle yer alamayacağını sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473