banner564

“Faturayı bana kestiler”

Eleştirilerin hedefindeki Halil Çimendağ, 4 sarı kart konusunda hatalı olduğunu ancak sahadan takımı kendisinin çekmediğini savundu

“Faturayı bana kestiler”
banner598
Serdarlı Eski Teknik Direktörü Halil Çimendağ yaşananlarla ilgili bir basın bildirisi yayınladı.
Çimendağ sarı ve kırmızı kartlarla ilgili verileri kendisinin tutmadığını ve yöneticilerin tuttuğunu belirterek maç öncesinde  Salih, Ali ve Burak’ın üç sarı kartlı olduğunun bilindiğini ancak Hasan Bahtıkara’nın bu listede olmadığını, Hasan’ın da kendisinin dört sarı kart cezalısı olduğunu bilmediğini üç sarı kartı olduğunu bildiğini söyledi.

Sorumluluk bende değildi ama hata benimdir
Üç futbolcunun kart sayılarının bilinirken Hasan’ın cezalı olduğunun ya da sarı kart sayısının neden bilinmediğini soran Çimendağ sorumluluğun kendisinde olmamasına rağmen hatasını kabul ettiğini ve verileri kendisinin tutması gerektiğini vurguladı. Çimendağ kart verilerini kendisinin tutmayarak böyle bir olaya sebebiyet vermiş olmaktan dolayı çok üzgün olduğunu ve tüm futbolculardan özür dilediğini vurguladı.


Birileri bu zaafiyeti kullandı
Hasanın çok temiz bir futbolcu olduğunu ve 4 sarı kartı olduğunu bilmesi gerektiğini vurgulayan Çimendağ birilerinin bu zaafiyeti kullanarak menfaat sağlamış olabileceğini kaydetti.

Sahaya çıkılmadığı için küme düşüldü
Halil Çimendağ, Serdarlı’nın 4 sarı kartlı oyuncu oynattığı için küme düşmediğini maçın ikinci devresinde sahaya çıkmadığı için üç puanının silinmesi sonrasında küme düştüğünü söyledi.

Benim takımı sahadan çekme yetkim yok
Çimendağ, takımı sahadan kendisinin çekme yetkisinin olmadığını, ancak Yeniboğaziçi kulüp başkanı’nın da maça çıkmamaları halinde 3 puan silinme cezası uygulanacağını tüzüğün böyle olduğunu kendisine söylediğini belirtti. Bunun üzerine Çimendağ futbolcuları çağırmak için minibüse gittiğinde hakemin de maçı tatil ettiğini vurguladı.

Fatura bana çıkarılmak isteniyor
Görevden alındığını internetten öğrendiğini söyleyen Çimendağ faturanın kendisine çıkarılmak istenmesine karşı çıkarak “sarı kart olayında benim hatam var. Kabul ediyorum. Ancak benim takımı sahadan çekme yetkim yok” dedi.

Bir film çevrilmiştir
Halil Çimendağ, “Sonuçta bir film çevrilmiştir. Ortada birçok şey konuşuluyor. Son konuşulan Serdarlı’nın 200 bin lira aldığıdır. Bende bunları duydum. Bunlar ispatlanamayan konuşmalardır bunlara itibar edilmemesi gerekir. Dilin kemiği yok” dedi.

Kızımın sağlık durumunu duygusal motivasyon olarak kullandım
Çimendağ kendisinin maç öncesi soyunma odasına gitmemesi ile ilgili yardımcısına duygusal bir konuşma yaparak takımı motive etmesini istediği için gitmediğini belirterek “kızım bir süredir rahatsız. Çok zorluk çekiyoruz. Ay sonu Türkiye’ye gideceğimiz için yardımcımdan bunu kullanarak duygusal bir konuşma yapmasını ve futbolcularımı motive etmesini istedim. Bu konudan birçok şeyler çıkarıp senaryolar üretmek kolay halbuki bir telefon kadar uzağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473