banner564

Filede DAÜ üstünlüğü

Voleybol da büyük erkekler liginde DAÜ 6. Hafta karşılaşmasından da galip ayrılarak zirvedeki yerni korudu

Filede DAÜ üstünlüğü
banner598

 Voleybol da büyük erkekler ligine önceki akşam oynana iki karşılaşma ile devam edildi. DAÜ 6. Hafta karşılaşmasından da galip ayrılarak zirvedeki yerni korudu. DAÜ Yeni Erenköy de karşılaştığı rakibi Yeni Erenköy Belediyesini 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Lefkoşa da oynanan gecenin diğer bir karşılaşmasında Magem Vakıflar2ı 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Büyük erkeklede 7. Hafta karşılaşmaları 23 Aralık da oynanacak.

Yıldız Kızlarda Zirve Yarışı Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Yıldız Kızlarda 5. hafta müsabakaları sonunda Magem liderliğe yükseldi.Magem oynadığı Vevobahis 4 karşılaşmayı da 3-0  kazanarak önemli bir avantaj elde etti. Hafta sonu oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren maçta DAÜ, Yeni Erenköy Belediyesini 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatarak yenilgisizliğini devam ettirdi. Yeni Erenköy Belediyesi bu mağlubiyetle liderliği Magem ‘e bıraktı.3 Takım arasındaki zirve yarışı tüm hızyla devam ediyor.
Yıldız Ereklerde da klasman müsabakaları hafta sonu oynanan iki karşılaşma ile başladı. MVİK  ,Magem ‘i ,Yeni Erenköy Belediyesi  de DAÜ ‘ni ayni sonuçla 3-0 mağlup etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473