banner564

Final gibi bir maç

Süper Ligin alt sıralarını ilgilendiren Yalova – Hamitköy karşılaşmasında, her iki takımın teknik patronu da iddialı

Final gibi bir maç
banner598
 Aytaç: “Hayati bir maça çıkıyoruz”
Ertürk: “En zor deplasmanlardan birine gideceğiz” 

Ufuk ÇAĞA
K-PET Süper Liginin 12’inci haftası alt sıraları ilgilendiren çok önemli bir maça sahne olacak. Pazar günü oynanacak Yalova – Hamitköy karşılaşması her iki takımın da geleceği açısından oldukça önemli. Ligde geride kalan 10 hafta sonunda 6 puan toplayan ancak geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan ve moralini yükselten Yalova, Hamitköy’ü de mağlup ederek çıkışını sürdürmek arzusunda. Son haftaların formda ekibi Hamitköy ise 13 olan puanını bu maçtan alacağı puan veya puanlarla daha da sağlama almak için sahaya çıkacak.

Hayati bir maça çıkacağız 
Geçen hafta rakip sahada Mağusa Türk Gücü’nü mağlup ederek lige yeniden tutunduk diyen Yalova teknik direktörü Bülent Aytaç, Hamitköy maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Hayati bir maça çıkacaklarını belirten Aytaç, bu maçı da kazanmaları Onbahis halinde hem puan olarak diğer rakiplerine yaklaşacaklarını hem de takımın özgüveninin tavan yapacağını söyledi. 

Moral olarak çok iyiyiz
Moral olarak çok iyi durumda olduklarını belirten başarılı hoca “bu maçta alacağımız galibiyetle Mağusa Türk Gücü maçını da taçlandırmış olacağız” şeklinde konuştuç
Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Hamitköy maçı öncesinde Yalova’da sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Hedef puan almak
Son haftalarda topladığı puanlarla üst sıralara doğru tırmanışa geçen Hamitköy’de ise ilk hedef Yalova’ya mağlup olmamak. Takımın teknik patronu Serhat Ertürk beklide ligdeki en zor deplasmanlardan birisine çıkacaklarını söyledi. Çok koşan ve 90 dakika boyunca oyunu bırakmayan bir rakiple mücadele edeceklerini vurgulayan Ertürk, yine de takımına güvendiğini ve Yalova’ya mağlup olmayacaklarını iddia etti. 

Yalova bire bir rakibimiz
Yalova’nın bire bir rakiplerinden olduğunu söyleyen Ertürk, hem aradaki puan farkını korumak hem de ikili averajda rakiplerine avantaj vermemek amacıyla sahaya önce mağlup olmamak için çıkacaklarını da sözlerine ekledi.
Hamitköy’de zorlu Yalova deplasmanı öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Ancak kaptan Hamdi ile uzun süredir sahalardan ayrı olan Ahmet Tatlı’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473