banner564

Forest hazır

Ligde Gençlik Gücü ile Lefkoşa derbisinde karşılaşacak Küçük Kaymaklı’da hedef galibiyet

Forest hazır
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-PET Süper Lig’de son 2 karşılaşmasını kazanıp sıkıntılı süreci geride bırakma yolunda güzel adımlar atan K. Kaymaklı, 10. Hafta da Gençlik Gücü ile Lefkoşa derbisinde karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi K. Kaymaklı teknik direktörü Serhat Ertürk’ün maç ve takım hakkında görüşlerini aldık.

Havamız iyi
Son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla takımın moral ve motivasyon seviyesinin üst seviyede olduğunu belirten deneyimli teknik adam, Bello’nun sakatlığını tamamen atlattığını, Berkem ve Tuğrul’un uzun süreli sakatlıklarının devam ettiğini, bu isimler dışında eksiklerinin bulunmadığını belirtti.

Hedefimiz galibiyet
Lefkoşa derbisinin çok zor bir karşılaşma olacağını ancak hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyleyen Ertürk, özellikle bu haftaki G. Gücü ve bir sonraki hafta karşılaşacakları Girne Halk Evi’ne karşı alacakları 6 puanın önemine değinirken lig tablosunun üst sırasında yer alan ekiplere karşı oynayacakları ligin ilk yarısının son 4 karşılaşmasına moralli girmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bello’nun önemi
Sezonun bu zamana kadar olan bölümünde Asare ve Bello’yu bir arada kullanamadıklarını belirten Serhat Ertürk, artık bu oyuncuları bir arada oynatabilecek durumda olduklarını ve hücum gücü açısından takım adına çok önemli olduğunu söyledi. Bello’nun ileri uçta top saklama ve diğer takım arkadaşlarına yer açma konusunda önemli özellikleri olduğunu vurgulayan Ertürk, Bello ile hücum opsiyonlarının çoğaldığına dikkati çekti.

Play-Out dışında yer almak
K. Kaymaklı takımının sezonun ilk devresi sona ererken en az 20 puanı amaçladığını söyleyen Serhat Ertürk, sezon sonunda ise herhangi bir stres yaşamadan play-out dışında bir yerde sezonu tamamlamanın ana hedefleri olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473