banner564

Forsest’te Perçinci dönemi

Ligin sıkıntılı takımı Küçük Kaymaklı’da göreve Emre Perçinci getirildi 

Forsest’te Perçinci dönemi
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Devre arasında takımı ayağa kaldırmak için var gücüyle çalışan Küçük Kaymaklı, takımı antrenör Emre Perçinci’ye teslim etti. Kısa süre önce Derviş Kolcu ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Küçük Kaymaklı’da dün sabah Emre Perçinci ile yapılan görüşme sonrası anlaşma sağlandı. 

Teknik director Mehmet Merteroğlu
A lisansa sahip olan Emre Perçinci, Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Mehmet Merteroğlu ile birlikte çalışacak. Merteroğlu ve Perçinci’nin yardımcıları Cemil Murat, Arif Pınardan ve Tugay Atiker takımın başında yer alırken, takımın teknik adam konumunda Mehmet Merteroğlu yer alacak.

Bugün çift idman
Dün öğleden sonra saat 15:30’da oyuncuların bir kısmı ile bir araya gelen Emre Perçinci, oyuncularla yaptığı kısa toplantı sonrası, bir sürede yönetici Akay Aşina ile görüştü. Takımın bir kısmının bugün sabah büyük çoğunluğun ise bugün akşam üzeri saat 15:30 da idmanda yer alacağını belirten Emre Perçinci, zaman kaybına tahammülleri olmadığını, bu nedenle zor bir dönemin içinde olduklarını ifade etti. Takımın önemli isimleri Taner Bingöllü, Bahadır Göçben ve Sercan Çoban’ın da dün Emre Perçinci ile bir araya geldiği ve bugünkü idmanda yer alacakları belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473