banner564

Futbolcular sözleşme istiyor

Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği yönetim kurulu Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı’yı ziyaret ederek talepleri konusundaki fikirlerini aktardı.

Futbolcular sözleşme istiyor
banner598
Futbol Federasyonu’nda gerçekleşen toplantıda Hüseyin Sadıklar başkanlığındaki Futbolcular Derneği Arslan Bıçaklı’ya bu yıl itibarıyla sözleşmelerin hayata geçmesi konusundaki isteklerini yineleyerek birlikte işbirliği konusunda nelerin yapılabileceğini konuştu.

Sözleşmeleri bu yıl istiyoruz
Hüseyin Sadıklar görüşmede bu yıl itibarıyla sözleşmelerin hayata geçmesini istediklerini belirterek bu konuda her türlü işbirliğine hazır olduklarını aktardı. Sadıklar sözleşmelerin geçmemesi konusunda da birtakım düşünceleri olduğunu vurguladı.

Devletin yaptığı katkının artması lazım
Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı ise kabulde yaptığı konuşmada sözleşmelerin bu yılki planları içinde bulunduğunu ancak bunun Devletin yaptığı katkının artmasıyla mümkün olabileceğini belirtti. Arslan Bıçaklı devletin katkısının artması için gerekli görüşmeleri ve girişimleri başlatacaklarını ve ligler dahil her türlü eylemi de yapacaklarını vurguladı. 
Futbol Federasyonu’nun bu konuda çalışması olduğunu belirten Bıçaklı yakın bir süreçte bir komitenin oluşacağını ve bu komitede her kesimden kişilerin katılımıyla sözleşmelere son şeklinin verileceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474