banner564

Geceye ilgi yoğundu

Geceye ilgi yoğundu
banner598

 Kanal T’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Futbolda yılın başarılıları ödülleri”nin 6.’sı önceki akşam Lefkoşa Merit Hotel’de görkemli bir törenle gerçekleşti. 

Büyük bir katılımın olduğu geceyi sunan spor yazarı Necati Özsoy’un açılış konuşması ile başlayan ödül gecesinin organizatörü Kanal T Spor Sorumlusu İbrahim Özsoy kısa bir konuşma yaptı. 
Özsoy bir sezonun sonunda başarı elde edenleri, gençlerimizi, hakemleri, teknik adamları onurlandırmak adına ve futbola katkı koymak adına bu güzel ve anlamlı geceleri düzenlemeye devam edeceklerini, başarı elde eden herkesi kutladı. Özsoy ayrıca her yıl bu gecelere katılan eski futbolculara da ayrıca teşlekkür etti.
Daha sonra söz alan Kanal T kurucusu ve UBP Milletvekili Ersin Tatar, böylesi güzel bir gecede futbol camiasının önde gelen kişilerinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve her yıl bu organizasyonu büyük bir titizlikle yapan İbrahim Özsoy ve ekibini kutladı. Kanal T Yönetim Kurulu Başanı Sibel Tatar da yaptığı konuşmasında gecede ödül alacak olan herkesi kutladı. Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit de gecede kısa bir konuşma yaptı ve ödül alacak olan herkesi tebrik etti. Kulüp başkanları, yöneticiler, futbolcular,  teknik adamlar ve hakemlerin yanısıra  UBP milletvekilleri Hasan Taçoy, Aytaç Çaluda, HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Spor Dairesi Müdüru Alkan Değirmencioğlu, KTFF Başkanlığından izine ayrılan Hasan Sertoğlu, Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Hakemler Derneği Başkanı Niyazi Nizam, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ve çok sayıda spor yazarı geceye katılanlar arasındaydı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474