banner564

Merit'te yeni bir rekora imza atıldı

Yeni bir rekora imza atıldı

Merit'te yeni bir rekora imza atıldı
banner598

 Dünyanın çeşitli ülkelerinden 6-18 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 600 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen 2018 yılın ilk en büyük turnuvası Mediterranean Poker Cup yine bir rekora imza attı. 

2 milyon dolardan fazla ödül garantisiyle başlayan turnuvaya beklenenden fazla ilgi olması üzerine, dağıtılan toplam para ödülü 3 milyon 773 bin 107 doları buldu. 
1 milyon dolar garantili Main Event’te ise 299 kişinin girişi ile ödül havuzunun toplamı 1 milyon 292 bin 876 dolara ulaştı. 14 Mayıs gecesi final yapan Main Event’ın şampiyonu, Belaruslu oyuncu Ihar Soika, 288 bin 531 dolar ile Merit Poker tarihindeki en yüksek ödülü kazandı.
Merit Poker tarafından düzenlenen Mediterranean Poker Cup etkinliği, Lübnan, İran, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Rusya, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya, Belçika, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin de olduğu 35 ülkeden yaklaşık 600 profesyonel oyuncuyu ağırladı. Denizci temalı kostümler giyen görevlilerin refakatinde gerçekleşen turnuvanın katılımcıları 12 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. 

Arash, katılımcıları coşturdu
Son derece renkli ve keyifli geçen Mediterranean Poker Cup kapsamında dünyaca ünlü şarkıcı Arash, 12 Mayıs gecesi Merit Royal & Premium Hotel’in bahçesinde kurulan sahnede katılımcıları adeta coşturdu. 
Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleştirilen turnuvanın finali ise muhteşem bir plaj partisi ile yapıldı. 19 Mayıs gecesi Coachella konseptli parti için Merit kumsalında toplanan, renkli kıyafetler ve aksesuarlarıyla herkesi hayran bırakan Merit Poker takımı ve konuklar, DJ eşliğinde saatlerce dans ettiler. Partide gerçekleşen ateş dansı ve maskeli show yürekleri hoplattı.   

Ülke turizmine büyük katkı sağlıyor
Düzenlediği Texas Hold’em Poker turnuvaları ve sunduğu servis kalitesi ve misafirperverliği ile dünya çapında pek çok oyuncunun dikkatini çeken Merit Poker ve Merit Crystal Cove Hotel & Casino, turizme ve ülke tanıtımına da büyük katkı yapıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473