banner564

Mağusa’yı geri alacağız 

CTP’nin aday tanıtım şöleni başladı, Erol Adalıer iddialı konuştu:

Mağusa’yı geri alacağız 
banner598

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 24 Haziran yerel seçimlerine yönelik aday tanıtım şölenlerinin ilkini önceki akşam Mağusa’da yaptı.. 

Palm Beach Otel’deki etkinlikte Mağusa’ya bağlı beldelerin başkan adayları ve meclis üyesi adayları tanıtıldı.
Etkinliğe Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, Genel Sekreter Erdoğan Sorakın, eski başbakanlardan Ferdi Sabit Soyer, ve Mağusa Milletvekili Asım Akansoy katıldı. 
Tufan Erhürman yaptığı konuşmada, eğitici ve öğretici bir dönemi geride bıraktıklarını söyledi. Mağusa’nın başına CTP yönetmediğinde neler gelebileceğini gördüklerini belirten Erhürman, “Bir şey daha öğrendik. Yeniboğaziçi’ni CTP yönetmezse Yeniboğaziçi’nin başına neler gelir onu da gördük. Ama müjdeli bir şeyler daha öğrendik. Akdoğan, Serdarlı ve Geçitkale’de göreve CTP’li başkanlar geldiğinde köylerin hızla geliştiğini gördük” dedi. 
Belediye Başkan adayı Erol Adalıer de konuşmasında, onurlu bir göreve layık görüldüğünü, yapacak çok işleri olduğunu söyledi. Son dört yıllık ara dönemde Mağusa’nın çok zarar gördüğünü kaydeden Adalıer, “Sizlere söz veriyorum başaracağız, Mağusa’yı geri alacağız. Başka Mağusa yok” dedi. 

Girne Belediye meclis adayları hazır
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi Yönetim Kurulu, dün gerçekleştirdiği toplantıda Girne Belediye Başkan adayı Birol Karaman’ın ekibinde yer alacak Girne Belediye Meclis Üyesi adaylarını belirledi. 
CTP’den verilen bilgiye göre, 8 kadın, 8 erkekten oluşan sıralama, kura çekimi ve cinsiyet eşitliği kotası gereği “fermuar sistemi” uygulanarak yapıldı.
Sıralama ve isimler şöyle:
“1-Pelin Aydın Kutluba (Müzisyen). 2- Haşim Yücel (İş İnsanı). 3- Ayşe Karalıgil (Emekli). 4- Sadi Erdendoğ (Özel Sektör). 5- Cemaliye Beysoylu (Akademisyen). 6- Muammer Uğursöz (Mimar). 7- Evren Bağlarbaşı (İş İnsanı). 8- Adnan Menderes Aktan (Emekli). 9- Hatice Aydın (KTEV Çalışanı). 10- Halit El Haj (Serbest Meslek). 11- Nelin Tunç (Mimar ve Turist Rehberi). 12- Ümit Aktül (Emekli). 13- Ayhan Erciyas (Yatırım Danışmanı). 14- Meriç Bahadi (Piyangocu). 15- Ferah Atış Karaismailoğlu (Mimar). 16- Ali Karapaşa(Turizmci). 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474