banner564

Gençleri zehirliyorlar

Ali Dahlameroğlu bazı kesimlerin gençleri para uğruna yanlış yönlendirerek geri dönülmez zararlar verdiğini söyledi

Gençleri zehirliyorlar
banner598

 Halter, Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ve Federasyon yetkilileri dün basın toplantısı düzenleyerek ülkede yasaklı madde kullanımı konusunda yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Para kazanma uğruna gençleri zehirliyorlar
Federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu kendilerine gelen şikâyetleri değerlendirerek hem Spor Dairesi’ne hem polise şikâyette bulunduklarını belirterek “bazı kişiler para kazanma uğruna genç çocuklarımızı yasaklı maddelerle zehirliyor” dedi.

Ülkeye nasıl geldiği belli değil
Dahlameroğlu ülkeye nasıl geldiği belli olmayan ve kalitesiz ilaçlarla özellikle kısa zamanda vücudunu şekillendirmek isteyen gençlerin kurban olarak seçildiğini belirterek “gençlere verilen ilaçlarla erkeklerde karaciğer yetmezliği ve meme uçlarında büyüme görülürken kızlarda ise aşırı kıllanma görülmektedir” diyerek olayın önemine dikkat çekti.

Tehdit ediliyoruz
Halter, Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu, bu konuda gerekli mercilere şikâyette bulundukları için sosyal medya ve basın üzerinden kendilerine saldırıldığını hatta tehditler aldıklarını belirterek “Sporcu olsun veya olmasın, biz hiçbir çocuğumuzun zarar görmesini istemiyoruz.” dedi.

Sağlıklı spor yaptırmak istiyoruz
Ali Dahlameroğlu federasyonun sağlıklı bir şekilde spor yaptırmak için çalıştığını belirterek “Federasyon bünyesinde bulunan değerlendirme kurulumuz sporculara aynı zamanda danışmanlık da yaparak onları doğru biçimde yönlendirmektedir.” dedi.

Şampiyonlar konuştu
Basın toplantısında Kadınlar bikini dünya şampiyonu Aysu Dursun’da sporu sağlıklı bir şekilde yapmak için çalıştıklarını belirtti. 
Şampiyonlar Şampiyonu Murat Şenyiğit ise federasyon üzerine oynanan oyunlar olduğunu ancak bunların tamamen yalan ve yanlış bilgiler olduğunu söyledi.
Yakup Çavuşgil ise konuşmasında federasyonun iyi işler yaptığını ve bu yüzden haksız bir şekilde eleştirildiğini belirterek eleştirilerin ası astarının olmadığını belirtti.
Sel Sarıtaş ise Federasyonun yasaklı maddelere karşı çıktığını ve sağlıklı sporu teşvik ettiğini belirterek bu yüzden bazı kesimlerin rahatsız olduğunu belirtti ve yılmadan kendi yollarına devam edeceklerini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474