banner564

Gençlerin ikincilik isteği 1-2

Gençler Birliği Girne deplasmanında 2-1 galip gelerek zirve tırmanışını sürdürdü

Gençlerin ikincilik isteği  1-2
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.
HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler-Emine Yarkın-Zekai Töre
DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-Hasan-A.Sönmez-A.Çağer-Koral-Quadri-A.Coşkun(Tunahan Dk.66)-Salih(Okyanus Dk.81)-Aydın-Selim(Osei Dk.85)-Kenan
GENLER BİRLİĞİ:Raif-Sinan-Mehmet-Yusuf-Emir-Hussain Saddam(Nemeka Dk.77)-Arif-Malik-Sertan-Şenol(Barış Dk.49)-İbrahim(Abdullah dk.73)
GOLLER: Dk.17 Şenol(pen) dk.36 Sertan(G.BİRLİĞİ) Dk. 90+1 Osei(pen)(D.Türk Birliği)
K.KART: Ozan(D.Türk Birliği)

Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Süper Lig’de ligi iyi bir yerde bitirmek ve kupayı da kazanabilmek için mücadele eden G.Birliği, güçlü rakibi D.Türk Birliği’ni deplasmanda mağlup ederek kupa öncesi büyük bir moral kazandı.
 9. dakikada D.Türk Birliği’nden Salih’in kullandığı serbest vuruşta A.Sönmez’in kafa vuruşunda top ağlara gitti. Ancak hakem A.Sönmez’in golde faul yaptığı gerekçesi ile golü iptal etti.
 13. dakikada G.Birliği takımından Malik’in sağ taraftan son çizgiye kadar inerek kale önüne gönderdiği topa İbrahim Köse’nin ön direkteki vuruşunda top dışarı gitti.
 17. dakikada D.Türk Birliği takımından A.Sönmez’in kendi ceza alanı içinde arkadaşına vermek istediği topta araya giren İ.Köse oldu. Kaleci Oan da kalesini terk edip topa müdahale etmek isterken İ.Köse’yi ceza alanında düşürdü hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Şenol G.Birliği’ni 1-0 öne geçirdi.
 36. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikadaki G.Birliği atağında Şenol sağ taraftan ceza alanına girdi. Altı pas içerisine gönderdiği topa defans müdahale edemeyince Setan topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve G.Birliği adına skoru 2-0 yapan golü attı.
 55. dakikada D. Türk Birliği’nden Salih’in rakip ceza yayı üzerinden vuruşunda top kaleci Raif’in kucağında kaldı.
 69. dakikada bu kez A.Sönme vurdu top yine G.Birliği kalecisinde kaldı.
 79. dakikada ani gelişen G.Birliği atağında D.Türk Birliği kalecisi Ozan rakip futbolcu Arif’i ceza alanı dışında düşürdü. Hakem bu pozisyonda faulü belirlerken kaleciyi kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
 90. dakikadaki Aydın’ın kullandığı kornerde H.Kanlı’nın kafa vuruşunda çok az farkla üstten dışarı çıktı.
 90+1’nci dakikada gelişen D.Türk Birliği atağında Barış rakip futbolcu Osie’yi ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Osei topu ağlara göndererek skoru 2-1’e taşıdı. Maç bu skorla sona erdi.
 A-2 gençler maçını G.Birliği 2-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473