banner564

Bir aile yok oldu

Kaya yüklü kamyonun çarpması sonucu 48 yaşında hayatını kaybeden Kamil Göktepe’nin 30 yaşındaki eşi Tamay Göktepe kalp krizi geçirerek yaşama veda etti

Bir aile yok oldu
banner598
Onur ULAĞ
Çamlıbel-Girne anayolunda geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden Kamil Göktepe’nin, 30 yaşındaki eşi Tamay Göktepe dün aniden rahatsızlanarak yaşama veda etti.
Güzelyurt’ta şok etkisi yaratan beklenmedik ölüm, Göktepe ailesinin acısını ikiye katladı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, 30 yaşındaki Tamay Göktepe, dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. 
Göktepe, önce Cengiz Topel Hastanesine ardından da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tamay Göktepe, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak saat 21.00 sıralarında hayatını kaybetti.
İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği ifade edilen Tamay Göktepe’nin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Geride  2 çocuk kaldı
Kaderin acı bir tesadüfü olarak4 gün arayla yaşama veda eden Göktepe çiftinin birisi 6 yaşında diğeri henüz 40 günlük iki yavrusu vardı. Geçimini marangozluk yaparak sağlayan, Güzelyurt’ta çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin sevgisini kazanmış bir isim olan Kamil Göktepe geçtiğimiz Çarşamba günü, Çamlıbel yolunda kaya yüklü kamyonun çarptığı cinayet gibi bir kazaya kurban gitmişti.
Çok sevdiği eşi Kamil’i zamansız kaybeden Tamay Göktepe’nin kalbi yaşadığı acıya dayanamayarak dün tekledi ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Göktepe ailesinin ocağına bir haftada düşen ikinci ateş tüm sevenlerini isyan ettirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473