banner564

Genel: Sahaya 3 puan için çıkacağız

Üst sıralara tırmanmak isteyen Yeni Boğaziçi’nin yıldız oyuncusu Yalova maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Genel: Sahaya 3 puan için çıkacağız
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Yeni Boğaziçi’nin başarılı orta saha oyuncusu Hüseyin Genel hafta sonu oynanacak olan Yalova maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Genel Yalova maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu vurguladı.

“Kendi evimizde mutlaka kazanmalıyız”
Bu sezon tekrar Süper Lig’de yer alan Yeni Bboğaziçi’nde hafta sonu oynanacak olan Yalova maçı öncesi Hüseyin Genel ligin zorlu geçtiğini ve puanlar her takım için çok değerli olduğunu söylerken ligde her takımın puanlarının birbirine yakın olduğuna dikkat çekti. Bu sezon lige iyi başladıklarını da söyleyen Hüseyin Genel geçen hafta Binatlı maçında 3 puan çıkartabileceklerini fakat 1 puanın da deplasmanda kötü olmadığını söyledi. Hafta sonu oynayacakları Yalova takımının ligde son sırada olmasına rağmen tehlikeli bir takım olduğunu bildiklerini ve sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

“Zorlu maçlar bizi bekliyor”
Genel ilerleyen haftalarda Gençler Birliği,Yenicami ve MTG gibi zorlu rakipler ile karşılaşacaklarını ve bu yüzden Yalova ile oynanan maçı 3 puan ile ayrılıp morallenmek istediklerini söyledi. Hüseyin Genel aynı zamanda Eralp Şerifoğlu gibi bir teknik direktörleri oldukları için şanşlı olduklarını söylerken onun verdiği taktikleri sahaya yansıtıp sonuna kadar mücadele ederlerse sahadan istediklerini sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

“Yeni Boğaziçi’nde oynamak ayrıcalıktır”
Hüseyin Genel takımı ile arasında olan bağı hakkında şunları söyledi: “İki buçuk sene önce bu takıma katıldım ve 1.Lig’den Süper Lig’e birlikte çıktık.Yeni Boğaziçi takımında ki arkadaşlık üst düzeyde bende 3.haftadan itibaren düzenli olarak forma şansı bulmaya başladım.Umarım sakatlık yaşamadan takımım adına ilerleyen haftalarda performasımı daha da artırıp bu güzel takımın bir parçası olmaya devam ederim.Yeni Boğaziçi’nde oynamak ayrılacalıktır ve bu ayrıcalığı yakaladığım için çok mutluyum.”

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474