banner564

GG sıkı çalışıyor

Çarşamba gecesi Balıkesir’deki sentetik sahada antrenman yapan yeşil beyazlı ekip sürat, çabukluk ve teknik çalışıp, çift kale oynadı

GG sıkı çalışıyor
banner598
K-Pet 1’inci Ligi’nin 20. haftasına oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasına hazırlanan Gençlik Gücü, karşılaşma öncesi son antrenmanını 18 Mart 2016 Cuma günü (Bugün) Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapacak.
Çarşamba gecesi saat 17.30’da başlayan antrenmanı, Balıkesir’deki sentetik sahada yapan Gençlik Gücü sürat, çabukluk ve teknik çalışıp, çift kale oynadı. 
Sakatlığı devam eden Hakan Altın ve Erdoğan Emiroğulları ile hasta olan İsmail Soydan’ın katılamadıkları antrenmana katılan sporcuların neşeli ve istekli oldukları göze çarptı.
Hamitköy karşılaşmasında beklenmedik bir sonuç elde ettiklerini belirten Teknik Direktör Niyazi Göksun, hafta içerisinde futbolcuların morallerini toparlamaya çalıştıklarını belirtti.
Teknik Direktör Niyazi Göksun, “Sıkıntılarımız var. Ancak bu sıkıntıları aşacak güçteyiz. Karşıkaya karşısında galip gelip, bir seri yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yeşil beyazlı takım 20 Mart 2016, Pazartesi oynanacak Gençlik Gücü – Karşıyaka karşılaşması öncesi son antrenmanı bugün saat 16.00’da Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473