banner564

GG, Tatlısu’da hazırlanacak

Gençlik Gücü, yeni sezon hazırlıklarını 9-13 Eylül tarihleri arasında Tatlısu’da yapacağı kamp ile sürdürecek

GG, Tatlısu’da hazırlanacak
banner598
İsim hakkını yeniden K-Pet’in aldığı 2015-2016 Futbol Sezonu’na hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü Spor Kulübü, sezon öncesi hazırlık kampı için Tatlısu’ya gidecek.

Takım başarılı olduğu sürece istekler yapılacak
Teknik Direktör Niyazi Göksun’un isteği üzerine sezon öncesi hazırlık kampı için Tatlısu’ya gideceklerini açıklayan Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Takım başarılı olduğu sürece, hocamızın isteklerini yerine getirmek görevimizdir” şeklinde konuştu.

Kamp Tatlısu’da olacak
Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda hem kulübün ekonomisini sarsmamak, hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla sezon öncesi hazırlık kapını ülkemizde yapacaklarını açıklayan Choudhry, 9-13 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sezon öncesi hazırlık kampı süresinde Tatlısu Belediyesi’ne ait Zambak Tatil Köyü’nde konaklayacaklarını açıkladı.

Teknik ve taktik
Takıma katılan birçok yeni futbolcu olduğunu, bu nedenle sezon öncesi hazırlık kampının yararlı olacağını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Kapma tüm takım katılıyor. Futbolcuların yeni sezon öncesi bir birleri ile kaynaşmaları için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kampta teknik ve taktik çalışacaklar
Antrenmanların yoğun bir tempoda devam ettiğini, 5-6 hazırlık karşılaşması yaptıklarını ve eksikliklerini görüp, giderme yoluna gittiklerini ifade eden Göksun, “5 gün sürecek sezon öncesi hazırlık kampı süresince teknik ve taktik çalışacağız. Futbolcularımızın ne yapıp, ne yapamayacaklarını bizler, nasıl futbol oynamaları gerektiğini ise futbolcularımız bilecek. Yeni sezona galibiyet ile başlamak en büyük arzumuzdur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473