banner564

Göçmen şampiyonluğu göğüsledi 1-4

K-Pet Birinci Lig’de Göçmenköy Düzkaya’nın mağlup olmasının ardından mutlu sona ulaştı

Göçmen şampiyonluğu göğüsledi 1-4
banner598

Yer: Göçmenköy Stadı
Hakemler: Serhan Şimşek, Emine Yarkın, Özal Çağlayan
Göçmenköy: Kemal, Çağdaş, Rifat, Cemal, Salim(75.Dk Beytullah)M.Ayker, Erin(65.Dk Buğra)Reşit(55.Dk Arda)M.Arnavut, K.Uçaner, A.Kömürcü
Akova Vuda: Çağatay, Osman, H.Yaşınses, Cemil, İrfan, Berhan, Aziz, Abdullah(89.Dk Hasan)Hüseyin, Hakan(57.Dk Eray)Derviş
Goller: 82.Dk Ahmet(P) (Göçmenköy) 47, 72 ve 88.Dk Cemil, 67.Dk İrfan(Akova)

K-Pet Birinci Ligi’nde Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Göçmenköy dün oynadığı Akova maçından 4-1 yenik ayrılmasına rağmen ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.
4.dakikada Akova’nın sağ kanattan kullandığı serbest atışta Çağatay ile Kemal topa yükseldi ve boşta kalan topu Kemal ağlara gönderdi ancak gol daha sonra hakem tarafından iptal edildi.
32.dakikada Cemil Awwad’ın ceza alanı çizgisi üzerinden sert şutu yan kale direğinden döndü.
43.dakikada Mustafa Arnavut müsait pozisyonda önünde kalan topu direğe nişanladı.
47.dakikada sol çaprazdan ceza alanı içine giren Cemil uzak direğe doksana topu göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi 0-1.
67.dakikada defansın arkasına atılan topa hatalı çıkış yapan Göçmenköy kalecisi Kemal’den sıyrılan İrfan topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.
72.dakikada sağdan hareketlenen Cemil’e atılan topa sert ve düzgün vuran bu futbolcunun şutunu Göçmenköy kalecisi Kemal çeldi dönen topu yine Cemil kafa ile filelere gönderdi 0-3.
82.dakikada Akova defansının arasına atılan pasa hareketlenen Beytullah kaleci Çağatay tarafından düşürüldü. Hakem Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Ahmet Kömürcü skoru 1-3 yaptı.
88.dakikada soldan Göçmenköy ceza alanı içine giren ve açısını oldukça daraltan Cemil Awwad sert ve düzgün vuruşla adeta topu iğne deliğinden geçirdi ve attığı golle maçın skorunu belirledi 1-4.
Göçmenköy mağlup olmasına rağmen Düzkaya’nın mağlup olmasıyla şampiyonluğu garantiledi. 
Göçmenköy’e kupasını dün maç sonrasında düzenlenen törende KTFF Başkan vekili Oktay Çocuk verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474